Jul 27, 2012

Madonna concert in Hyde Park


Hey guys,

First of all to warn you that the pictures are not the best quality. I did not bring my camera to this event so my Iphone had to do. I wanted to give you a break from the pictures from my holiday as I bet you have seen enough sunny pictures :D
My friend invited me to see Madonna's concert in Hyde Park last week and I must say I was a bit dissapointed and we even left before the end. It is hard to describe, do not get me wrong, the show and the effects was precise, she got almost naked (as expected), we saw her sun performing and all this but there just was not good atmosphere and it did not blown me away unfortunately.

As you can see I was wearing practical and comfortable outfit. What else than Hunters, leather shorts and warm jumper and parka for cold evening :) I was glad to find that little Michael Kors bag in my closet as it was handy for an event like this.

Nejdrive se chci omluvit, ze fotografie nejsou nejlepsi kvality. Na koncert jsem si totiz nechtela brat svuj fotak, tak musel stacit Iphone. Nechtela jsem vas uz po nekolikate v rade nudit fotkama z proslunene Francie, takze opet post z Londyna :DDD
Kamaradka me pozvala na koncert Madonny, ktery se konal v Hyde Parku a musim rict, ze jsem byla zklamana a dokonce jsme odesly pred koncem. Je tezke popsat proc presne nas koncert nechytil za srdcem, ale prislo mi, ze tam byla nudna atmosfera. Samozrejme jeji efekty, show, choreografie, fakt ze vystoupila i se svym synem a ze se svlekla temer do naha (to by nebyla Madonna ze ) mluvi za sve, ale u koncertu jsem zvykla, ze to v publiku rve nadsenim, lidi se bavi a tancuji. Tady to proste chybelo. Nejak se nedokazala s publikem spojit. Ale znate to...sto lidi...sto nazoru...:) Ja jsem kazdopadne byla na mnohem lepsich koncertech.


A jak vidite, oblekla jsem patricne a prakticky. Nesmely chybet me Hunters, kozene sortky, teply svetr a parka, kdyby se ochladilo. Opravdu jsem uvitala velikost a prakticnost me Michael Kors male Hamiltonky, na tuhle prilezitost byla opravdu idealni.


Urcite me zajima, jestli jste nekdy sli na akci ci koncert s nadsenim a odesli se zklamanim???


Mejte se krasne.


Love Glamazon xoxo

Wearing: New Look body and leather shorts, Uniqlo jumper, Michael Kors bag, Hunters

8 comments:

  1. skvělý! ty hunters jsou dokonalé,ano!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuju...jsem rada, ze jsem si je poridila

      Delete
  2. Slušelo ti to a ta malá MK kabelka je skvělá. :)
    A už se mi stalo, že jsem měla stejný pocit z koncertu jako ty, ale neodešla jsem před koncem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nekdy je akce na kterou se ani netesis mnohem lepsi nez ta od ktere ocekavas...ze?

      Delete
  3. ta kabelka je nadherna!!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  4. Ono DOST záleží na tom, kde stojíte... já byla na Madonně tenhle rok 4x, protože Ji bezmezně miluji a jela bych kvůli Ní klidně na konec světa.. ale nesnesla bych místo někde vzadu, asi bych nedokázala odejít, ale byla bych maximálně zklamaná. Tenhle rok jsem dohromady ve frontě na Madonnu strávila přes 100 hodin + pár hodin koncerty) a vždycky jsem se dostala do pitu (Golden Trianglu)a to je pak o něčem jiném. Madonna jako na dlani, atmoška dokonalá a zážitek na celej život. V Paříži se mě dokonce dotkla :)

    ReplyDelete
  5. Ono DOST záleží na tom, kde stojíte... já byla na Madonně tenhle rok 4x, protože Ji bezmezně miluji a jela bych kvůli Ní klidně na konec světa.. ale nesnesla bych místo někde vzadu, asi bych nedokázala odejít, ale byla bych maximálně zklamaná. Tenhle rok jsem dohromady ve frontě na Madonnu strávila přes 100 hodin + pár hodin koncerty) a vždycky jsem se dostala do pitu (Golden Trianglu)a to je pak o něčem jiném. Madonna jako na dlani, atmoška dokonalá a zážitek na celej život. V Paříži se mě dokonce dotkla :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...