Jul 31, 2012

It's all about the stars


Hey guys,

this is still one of my outfit from holiday in Cannes. I went for the stars inspired by Dolce. Well what could be the best place to wear them then sunny holiday spot.

I am now off to Czech Republic for two weeks and I am weeping as I really do not like the weight limit. I have to now survive with only trhee bags and those are my two balenciagas and my small cream Love Moschino and also only pair of converse, one pair of high heel sandals, one flat sandals, pair of cream pumps and my black louboutins. This is not faiiiiiir. I always wish I could take everything. I do not even have black blazer so please weather be good to me.

Tohle je stale jeste jeden z outfitu z dovolene v Cannes. Trosicku mensi inspirace hvezdickama od Dolce z predchozich sezon. No a kde lepe je vyuzit nez na nejake skvelem turistickem a slunnem miste?

Dneska odjizdim do Ceska a to na dva tydny a chce se mi brecet, protoze nesnasim baleni. Vahovy limit by meli zrusit. Jak mam prezit deset dni se trema kabelkama? Mohla jsem si vzit jenom sve dve Balenciagy, coz da smysl jedna je svetla a jedna tmava a ta se da dokonce vzit i na vecer a kremovou Love Moschino. A o botech ani nemluvim. Beru si jedny Conversky, jedny cerne vysoke sandaly, jedne kremove balerinas, kremove sandalky a cerne Louboutinky. Tohle proste neni fer, ale kdyz pulku kufru zabraly darky :). Dokonce nemam ani cerne sako, spoleham vzdy na satnik moji maminky. Tam se vzdy neco pekneho najde.


No takze buon voyage a brzy z Ceska.

Love Glamazon xoxo

Wearing: All Saints heels, Mango dress, Vivienne Westwood bag

5 comments:

  1. Sluší ti to a máš krásné nohy! :) A s váhovým limitem mívám také problém a myslím, že i většina lidí. :D

    ReplyDelete
  2. Krásné šaty, moc ti sluší:) Šťastnou cestu a užij si pobyt zde v Česku:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...