Jul 15, 2012

Holiday packing

http://vogueandcoke.tumblr.com/post/26530340080, the guardian online, http://superette-store.blogspot.co.uk, http://lookpurdy.wordpress.com, http://swisscollectionsstyle.blogspot.co.uk

Hello darlings,

You know how I do not like packing, I always wish I could take all my things with me as I feel it is not fair to only take things. This year I am going to South France and the weather is meant to be very nice. I want to keep the styling a bit glamorous so no denim or anything like that. Another influential fact is the weather in London so I refuse to take any maxi dresses or skirts as I just clearly want to wear dresses and shorts and bare legs:)
How do you usually pack? I am taking black dresses that will go with anything, summer sequins, crochet tops and also a dress that is inspired by Dolce and Gabbana's stars. I will also take a pair of high heel black sands, pair of wedges, flip flops and flat cream sandals and one hat. I just really want to keep it to minimum although I would like to take much more. In case it would get colder in the evenings I will travel in my leather jacket that always goes with everything. I am bringing stripey and beige blazer.  The key this time is statement jewellery and sunglasses :)

So let's see how I can work with this :)

Vsichni urcite vite jak se nerada balim. Vzdy si preju vzit vsechny sve veci a prijde mi nefer, ze musim vybrat jenom neco a nebavi me premyslet predem, co se k sobe hodi a nehodi. Chystam se do jizni Francie a pocasi ma byt pekne, takze po silenem podzimnim pocasi v Londyne si odmitam balit jakekoli maxi saty nebo sukne, protoze se zkratka nemuzu dockat toho, ze muzu mit konecne hole nohy :) 
Jak se obvykle balite? Ja jsem se tentokrat rozhodla si pripravit inspiracni post a trosku se podle nej ridim, planuju spise vice glam stylingy a tak si nebudu brat zadny denim krome dzinu v kterych asi pojedu. Urcite si beru hodne flitrovych veci, hackovane topy a jedny saty inspirovane Dolce a Gabbana hvezdickama. Nejhorsi jsou vzdy boty, uz ted treba vim, ze bych si mela pribalit jeste jedny metalicke nebo svetle sandaly na podpatku, ale nema smyl toho hodne tahat, takze zustavam u jednech cernych sandalu, jednech botech na klinku, svetlych nizkych sandalku a zabek :) A kdyby se vecer ochladilo tak pojedu v kozene bunde a pribalim si jedno bezove a jedno pruhovane sacko a je vystarano :)
Vsak vite, ze napriklad dobra bizuterie a slunecni bryle to muzou pokazde trochu ozivit :)

Stejne planuju si jenom cist, valet se a jist a pit :)

Love Glamazon xoxo



5 comments:

  1. jeee krasne si to uzij, ja nekdy balim rovnou outfity, ale ted jsem si vzala nejnovejsi veci, ze to nejak prostridam:)) no uz abych mela normalni skrin..:)

    ReplyDelete
  2. Ta první šortko-sukně je skvělá!
    Já se vždycky balím stylem, že si beru půlku skříně, co kdybych zrovna tento kousek potřebovala.:-D musím na sobě zapracovat. Brzy se budu balit na půl roku.

    Užij si Francie a až se vrátíš postni fotky!!:)

    ReplyDelete
  3. Užij si dovolenou! Já bych se k tobě přibalila hned. :)
    Jinak fotky jsou krásné a tipla jsem už na facebooku správně, že to bude jižní Francie.

    ReplyDelete
  4. Enjoy it... ;) Budu se tesit na fotky!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...