Jun 22, 2012

New In....Topshop dress


Hey sweethearts,

I know I said I am not shopping anymore but the sales are powerful. Sometimes it is hard to live in London because everywhere you go you see shops and massive SALE signs. Imagine you have a shopping center next to where you work. To be honest this dress was on sale for 20 £ and I thought It is perfect dress for summer nights and evenings (I am still hoping for some hot nights in London to come). I bought it a bit bigger for more casual look and if I want to look more chic I can just put the belt on it :)

Vim, ze jsem rikala, ze uz nesmim nakupovat, ale vyprodeje jsou vsude kolem a je tezke odolat. Nekdy si rikam, ze bydlet v Londyne neni jednoduche, vsude kolem vas jsou obchody a taky obrovske napisy SALE. Predstavte si, ze pracujete hned vedle nakupniho centra. I kdyz tyhle saty staly ve sleve pouze 20 £ a podle me jsou navic skvele na teple letni dny a vecery (porad verim, ze jeste nejake dorazi i do Londyna). Koupila jsem si je trochu vetsi (tim myslim jednu velikost a trosku jsem byla donucena tim, ze mensi uz byly fuc :D), aby pusobily vzdusne a lezerne a pokud budu chtit spis chic styling, tak si na ne dam zkratka pasek. 

Mejte se krasne.

Love Glamazon xoxo

6 comments:

  1. vypadají moc hezky! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Mas pravdu, me uprimne napisy SALE primo desi, pak hrozi, ze nebudu mit ani na jidlo. :D

    http://missfreezingcold.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. ty jsou nadherny!!!na leto idealni
    http://sienastyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Su nadherne, tiez som neodolala a 3 topanky doplnili moj satnik, ale este stale cakam, ze v Topshope zlacnia cierne kozenkove vesty :)
    Jana

    ReplyDelete
  5. Saty su nadherne, tento styl mam rada. Tiez som neodolala a mam 3 pary topanok :) A este cakam az mi v Topshope zlacnia ciernu kozenkovu vestu :)

    ReplyDelete
  6. Jsou nádherné, těším se na outfity v nich! :)
    Jinak nápisům SALE se snažím odolávat, ale tento týden se mi to nepovedlo - výsledkem jsou plavky, sandále na podpatku a náramek. Spíš bych momentálně potřebovala slevu na podlahy. :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...