Jun 15, 2012

My wardrobe essential piece


Hey guys,

I get to ask sometimes what are my wardrobe essential pieces and I usual say the common things like white shirt, jeans, good blazer, little black dress but I never say black polo neck and I guess I should. I actually do wear it so much and it is always handy to have it. This one is from Zara and it is great quality I must say. Good thing is that it keeps you warm when you need it and it still can look sexy when you need it :)

Obcas se me lidi ptaji, ktere veci jsou podle mne zakladem satniku. Odpovidam stejne jako vetsina bila kosile, dobre padnouci cerne sako a dziny, male cerne atd. Nejak ale vzdy zapomenu na klasicky cerny rolak. Pritom ho nosim tak casto a nikdy nezklame. Tento muj je ze Zary, pamatuju se, ze byl opravdu levny a pritom je porad stejny nehledne na to kolikrat jsem ho oprala. Dobra vec na nem je, ze vas zahreje, kdyz je treba a vypada sexy taky kdyz je treba :)

PS: Tak co a co vy rolaky? Ano ci ne? 

Love Glamazon xoxo

3 comments:

  1. souhlasím s tím, že černý rolák se moc často mezi základními kousky nevyskytuje, tak nesluší každému, tobě však ano, takže proč ne, že;)=)

    ReplyDelete
  2. Cierny rolák nosim pravidelne a fakt ho mozem zaradit k zakladnym kuskom satnika. Idealne zlozenie: bavlna, polyamid, elastan - dobre drzia tvar. Naposledy som ich nakupila po 7€ v Tezenis :)

    ReplyDelete
  3. Černý rolák patří mezi základní kousky mého šatníku už dlouho. Mně se nejvíc kombinace s tou flitrovanou tužkovou sukní, ta je skvělá! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...