Jun 25, 2012

Ivana Mentlova Pre Fall




Hey guys,

She did it again, she blew me away with pictures and the clothes. I have to state it again, Ivana deserves to be called the best Czech designer. These pictures are real teasers. I reckon the whole collection is going to be hot and sexy and timeless because that is what Ivana does. 
Interestingly, Looking at the pink hair of Tatana Kucharova I cannot stop thinking about my dear friend who has been fit model for Celine and working closely with Phoebe Philo and had to change her hair to pink as well last season. Maybe designers start to feel pink hair is the new hot trend :)

Ivana opet nezklamala a totalne me uchvatila svymi navrhy. Musim to znovu prohlasit, ze je to podle me nejlepsi Ceska navrharka. Tyhle fotografie jsou tomu dukazem. Verim, ze cela kolekce je skvela, nadcasova a sexy, protoze to je presne co Ivana dela. 
Zajimave je, ze kdyz se podivam na ruzove vlasy Tatany Kucharove, tak si vzdy musim vzpomenout na svou dobrou kamaradku, ktera pracuje jako fit modelka pro Celine a pracuje s Phoebe Philo, jak musela minulou sezonu chodit s ruzovymi vlasy. Phoebe se zkratka libilo, jak odstin ruzove ladil s tony v kterych se cela kolekce nesla. A nakonec se modelky na show ruzove vyhnuly. Nazory se zkratka meni anebo ruzova barva tezce vymyva :DDD
Mozna modni navrhari rozjizdi novy trend ruzovych vlasu :)

Mejte se krasne.

Love Glamazon xoxo

3 comments:

  1. love this cookbook, hair and the clothes are awesome

    ReplyDelete
  2. z vlastní zkušenosti - růžová se vymývá až příliš dobře, stačí tři umytí )))

    ReplyDelete
  3. Ivana Mentlová je podle mě je to také nejlepší česká návrhářka :) Líbí se mu jak pracuje s kůží a její modely jsou nadčasové, prostě skvělé :) brousím si zuby na kožené shorts z její kolekce :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...