Jun 5, 2012

Gossip girls


Hi guys,

The bank jubilee holiday is over but my cough is not. However I had to get out of my house at least for a while so went to see my friend and we had a bit of gossip, tea and pizza :) Not a bad rainy day after all. I hope you do apologize the pictures taken inside but it was raining, cold and I look sick and tired anyway.

Have a wonderful week.

Tak svatky a oslavy jsou uz za nama a kasel se me porad drzi. Vcera jsem uz musela vypadnout na chvilku z domu a tak jsem sla ke kamaradce trosku pokecat, dat si caj a v mem pripade i pizzu. Takze to bylo sice proprsene, ale prijemne odpoledne. Omlouvam se za fotografie, ale venku se to nedalo, takhle nemocna, unavene vypadajici by to bylo v tom desti jeste horsi.
 Jsem rada, ze jsem zvolila trosku barvy, protoze me ty tmave a ponure tony v tomto pocasi vubec nerozveseluji. A taky klasicka kozena tuzkova sukne opet nezklamala. V tomto chladnem obdobi hodne vyuzivam vrstveni, kozesinovych vesticek a kozenych bundicek a byla mi krasne teploucko. Myslim, ze si s tim da zajimave pohrat :)


A co vy a vrstveni? Jak bojujete v chladnejsim pocasi?

Preji vam krasny tyden.

Love Glamazon xoxo

Wearing: Shirt Zara, DKNY watch, Forever 21 faux fur waistcoat, River Island leather skirt

4 comments:

  1. nádherné fotky, na té předposlední vypadáš jak z časopisu :)
    já a vrstvení nic moc, musíme se ještě blíž seznámit ;)

    Fashion&Chocolate

    Elle ღ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ze z casopisu? to bude nejaky vesnicky tydenik (to vis ten copek)

      Delete
  2. Sluší ti to a vůbec není poznat, že bys byla nemocná. :) Tužkové sukně jsou super a moc se mi líbí kombinace krásné košile a vesty.
    Vrstvení mám ráda, ale momentálně jsem spokojená, že vrstvit moc nemusím, ačkoliv počasí u nás na léto momentálně vůbec nevypadá...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...