May 11, 2012

I did it...I bought Hunters


Hey guys,

Something impossible happened I finally got wellies. I was so frustrated with constant rain and trying to find suitable pair of shoes that I bought a pair of classic black Hunters. I got email from Asos the other day that Hunters are on offer with small discount that day and that sort of helped to make a decision. Well, I guess I will have to wear them now. 

Stalo se neco nemozneho, ja ktera jsem si nikdy nebyla jista modou holin, jsem si jedny poridila. Dost za to muze pocasi, kazde rano uz skoro mesic jsem vstavala a resila jake boty do toho sileneho destiveho pocasi si mam dat. No a cirou nahodou Asos posilal jeden ze svych promo emailu, ze maji Hunters s mensi slevou. Takovy sled udalosti me fakt inspiroval a jedny cerne klasicke jsem si poridila. Tak ted mi nezbude nic jineho, nez je nosit.

Mejte se krasne.

Love Glamazon xoxo

11 comments:

  1. Černé Hunters jsou klasika. Já se rozmýšlím nad Hunters nebo těmi od Burberry.

    ReplyDelete
  2. Také jsem si dlouho nebyla holínkami jistá, pak jsem si je koupila "jen" na festival a chatu. A nakonec v nich prochodila půlku podzimu a skoro celou zimu :-D Pro své nejbližší i vzdálenější okolí jsem díky tomu tak trochu (pro někoho víc) divná, jak si občas vyslechnu, ale zvykla jsem si. Nohy v suchu, v teple a směšná údržba holínek mi za to stojí. Ještě si asi pořídím nějaké nízké a méně nápadné. Nejspíš také černé/šedé, jako jsem chtěla původně. Tvé se mi líbí, tak ať se dobře nosí ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eli...to jsem rada, ja jsem byla velky nepriznivec...:)

      Delete
  3. ja na moje holinky nedam dopustit, unosis je cely rok!

    ReplyDelete
  4. Já stále váhám, nejsem si jistá, že bych v nich vyšla :D

    ReplyDelete
  5. chacha, ted ti nezbude nic jineho nez je nosit! a kdyby nahodou jsi je nenosila a mela velikost 38, tak katie se jich ujme!:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...