May 14, 2012

Cheap and chic






Hey darlings,

I was on a train to work last week and it was extremely packed. I saw this gorgeous girls in an amazing outfit and she was wearing the IT H&M diamond and neon necklace with fury coat, leather trousers and she was wearing amazing pink lippy. After seeing that necklace on so many blogs I was not interested in it at all but after seeing in reality on somebody like that I said. I need to have it. It looked amazing. 

It is shocking though to see ebay prices. Do you really want to pay almost 50 £ for H&M when there are so many gorgeous necklaces on highstreet. Look at these hot pieces from Forever 21 for fraction of price.

Minuly tyden jsem jedno rano v natriskanem vlaku zahledla nadhernou slecnu. Byla neskutence krasna a hlavne krasne oblecena. Co me dorazilo byl onen neonovy nahrdelnik z HMka, ktery zaplavil vsechny blogy a ktery me z fotografii vubec nezaujal. Jenze tahle krasna slecna ho mela v kombinaci s kozichem, kozenyma kalhotama a prekrasnou ruzovou rtenkou. Nemohla jsem z ni a z toho narhdelinku spustit oci. Kdo vi co si o me myslela ze?

A tak jsem obhledla ebay, kde se bohuzel prodava za cenu okolo 50 £. Sokujici nebot je to porad jenom H&M. No tak alespon pro inspiraci par kousku napriklad z Forever 21 za zlomek ceny. Nekdy mi prijde, ze je smutne, co jsou lide ochotni dat za takovou vec. 

Preji vam krasny den.

Love Glamazon xoxo

1 comment:

  1. Evi, nahrdelniky su nadherne a co sa tyka ceny, mas pravdu. Nechapem, ze je niekto ochotny dat za bizuteriu z H&M nehorazne peniaze, ved za tie mozes mat krasny vintage dizajnersky kusok niekde na e-bay.
    Jana

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...