Apr 26, 2012

Burberry in Black

 Source: Burberry.com

Hello everyone,

I do not know how about you but my cream Burberry coat has been so far the best investment ever. The cost per one wear must be already very small. I wear it with everything and especially to work. However due to the colour I chose It is also constantly at my local dry cleaners. Perhaps I should go for black version next time. To be honest the line Burberry Brit offers so many nice and reasonable priced selection of dark trench coats. Some of them start on 400 £. By the way do not mind the cream with leather sleeves. I know it is not black but I had to share that beauty with you all.

So I must give it proper thought. Any suggestions from your side?

Burberry trench v kremove barve byl snad nejlepsi investici v mem satniku. Kdybych ted spocitala cenu odpovidajici jednomu noseni, jsem si jista, ze by byla velmi nizka. Nosim ho totiz porad, hlavne do prace. Je to neskutecne klasicky a univerzalni kousek. Bohuzel vyber barvy je sice klasicky, ale taky jsem velmi castym navstevnikem mistni cistirny. A to neni zase tak levna zalezitost. V posledni dobe premyslim, ze je mozna na case si poridit nejaky v cerne barve. Napriklad rada Burberry Brit nabizi cenove dostupne a krasne kousky. V porovnani s radou Prorsum, z ktere je prave muj kremovy trenc,  se jedna az o tretinove ceny. Nektere zacinaji uz na 400 librach. A nevsimejte si te "cerne" ovce v podobe kremoveho kabatu s kozenymi rukavy, proste je tak krasny, ze jsem ho sem musela dat a podilet se o tu krasu :)

Musim si to nechat v ulezet v hlave. Co myslite vy? 

Love Glamazon xoxo

7 comments:

  1. Evi, tie su nadherne. Ja by som skor uvazovala nad tmavomodrym, to je pre mna "nova cierna" :)

    ReplyDelete
  2. Já si chci pořídit klasický krémový trench od Burberry, ale ten černý vypadá také době. A "černá ovce" mi tedy hodně zaujala. :)

    ReplyDelete
  3. Tak černý trench se mi od málokteré značky líbí, ale tento je úchvatný! Asi je to opravdu perfektním střihem. Mám jen béžový, který mi všichni závidí, a to je dobře! :DD Je to klasika.
    Zkuste štěstí v mojí Giveway! 1st Giveway

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ktery se ti libi? vsechny jsou jine strihy? :)

      Delete
  4. stejně se mi líbí jen "černá ovce"...černej trench pro mě není moc zajímavej kousek, asi si potrpim na béžovou klasiku

    pragueneedsmorestyle

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...