Mar 24, 2012

The trend? Shorter trousers+ankle boots

Picture source: http://moderosa.creatorsofdesire.com, http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/

Hello sweethearts,

As you may see on the pictures or just know I am very tall. It can get difficult when you buy trousers and you get to the point that you just buy trousers that are ok but could be longer. I always had a feeling that if you wear them with pumps or heels it does work but always tried to avoid to wear them with ankle boots. As you simply have a bit of skin there and I just thought it was wrong. 
However something happened yesterday on my way to work on 149 bus (which Alexa Chung claims to be the most fashionable place in the world) I saw three girls wearing shorter trousers and ankle boots. So let me tell you something. I may actually try it :) 

What do you think? Is it hot or not?

Jak mozna jde videt z fotografii nebo to mozna i vite, jsem dost vysoka. Nekdy to muze pekna otrava koupit si dostatecne dlouhe kalhoty. Docela casto se mi stava, ze si proste vezmu kratsi, protoze se mi libi a pak je nosim ke kozackam, lodickam nebo sandalkum. To mi prijde v pohode a delka se v tom nejak ztrati. Vzdycky jsem ale otalela si je dat treba ke kotnickovym botam, kde vam proste vyleza kousek kuze. Prislo mi to zvlastni.
Avsak vcera se neco zmenilo. Po ceste do prace jsem z autobusu 149 (ktere Alexa Chung nazvala to nejmodnejsi misto na celem Svete) jsem zahledla tri divciny, ktere meli kratsi kalhoty a kotnickove boty. Takze mozna odhodim predsudky a zkusim to :)

Co myslite? Hot or not?

Love Glamazon xoxo

14 comments:

  1. Evi, je to skvele a paci sa mi to, akurat pri mojej vyske 170cm by moje nohy vyzerali divne :)
    Jana

    ReplyDelete
  2. Hot, včera jsem něco podobného měla na sobě! :D

    ReplyDelete
  3. mě se to zdá naprosto skvělý:)

    ReplyDelete
  4. děkuju za inspiraci! =) něco mě napadlo! =D

    ReplyDelete
  5. V prvnim pripade hot, ten zbytek uplne nemusim.... ale kazdopadne to chce dlouhe nohy, coz je u tebe splneno ;)

    ReplyDelete
  6. Já bych to u sebe nevolila, ale u tebe mi to přijde na místě. Vysoká jsi, takže asi hot.. ale u toho 3. obrázku. no, nevim nevim :D

    ReplyDelete
  7. mě se tenhle trend moc líbí! určitě do toho! :)

    ReplyDelete
  8. Docela se mi to na fotkach libi, ale sama bych si v tom pripadala dost divne.

    ReplyDelete
  9. moc hot! hrozně se mi to líbí, ale bohužel na to nemám ideální postavu - větší zadek. Ale tobě to bude určitě slušet :)

    ReplyDelete
  10. odhod daleko, taky jsem dneska jednu potkala a moc se mi líbilo (jen boty byly po bližším prozkoumání dost ochozený a paty už skoro neexistovaly, ale jinak to vypadá dobře)...taky jsem dneska ohrnula...boyfriendačky=), ale s teniskama...kámoš muj dnešní outfit nazval gheto bitch, tak nevim:D

    pragueneedsmorestyle

    ReplyDelete
  11. rozhodne hot, horzne e mi to libi a sama to taky ted nosim :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...