Mar 6, 2012

Purple Zadig et Voltaire


Dear readers,

Sunday brought rainy weather and it was a perfect day for blanket, book, movies and staying in. And that is pretty much what I did with my boyfriend apart of having brunch in Breakfast club at Hoxton which I already introduced you before. 
On a day like this I usually cannot be asked to try to look chic or nice or do my hair. That would explain the hat, simple black outfit and very little makeup :) Anyway, I got to wear my new top which I bought recently. I am so obsessed now with crochet and jumpers similar to that. You can see it all over and I could not wait for sunny day to actually wear it. 
And  this amazing purple Zadig et Voltaire bag (which was a present) really lightened up the whole outfit. Well, not  that bad after all :)

Do you ever have lazy days like this? What would you wear then?

V Nedeli jsem si v klidu mohla prozpevovat pisnicku Prsi, Prsi jen se leje...a byl to taky naprosto idealni den na knizku, deku a filmovy maraton. A to je taky da se rict, co jsem minulou Nedeli delala, jenom hlad me vyhnal s pritelem na brunch o Hoxton Breakfast clubu, ktery jsem vam uz v minulosti predstavila. 
No a presne v takove destive a lenive dny nemam vubec chut si delat makeup, cesat vlasy nebo vymyslet nejaky cool outfit. Proto asi ten klobouk, hodne cerne a minimalni makeup. Ale musela jsem si alespon poprve dat tento svetrik. 
Koupila jsem si ho nedavno spolu s par hackovanyma vestickama a bluzkama. Jsem ted hackovanyma vecma posedla a kdo by ne, kdyz na vas cihaji vsude kolem. Tolik hackovanych saticek a vesticek pohromade na kazdem kroku, to cloveka opravdu dostane. 
A abych tento mozna depresivne vypadajici outfit trosku rozzarila, vzala jsem si tuhle rozkosnou Zadig et Voltaire kabelku (ktera byla darek) a musim rict, ze tomu nejak dala smrnc. 

Docela by me zajimalo, jestli taky mate dny, kdy na sebe date to prvni a je vam jedno jak vypadate? 

Preji krasny den a tesim se az mi povite, co si v takove dny oblekate vy :)

Love Glamazon xoxo

Wearing: Zadig et Voltaire bag, Mango coat, New Look top and boots, American Apparel leggings

9 comments:

  1. Občas ano,když mám hodně špatnou náladu,nebo když hodně hodně brzo ráno vstávám na focení na které jedu autem,tak na sebe natáhnu oblečení ve kterém možná nejsem IN ale cítím se v něm pohodlně,sebevědomě a příjemně:-)

    Nejen ten svetřík ale i ten kabátek vypadají moc dobře :-)

    www.czechblondyn.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Když nestíhám do práce (což je hodně často) tak ve skříni popadnu první na co přijdu!:-) Ale mám to na sobě jen 10 minut než dojedu do práce a tam se hned převlíkám do firemního:-)

    ReplyDelete
  3. zajimava otazka od nekoho, kdo si evidentne 99% casu da zalezet na tom, aby vypadal perfektne :-)... takze spis me zajimas ty, evicko, prispiva k tomu, ze vetsinou jsi hodne stylish i to, ze denne uverejnujes posty? docela o tom premyslim :-)

    a ja? jedno mi to asi neni nikdy, ale o vikendu casto skoncim v dzinach a tricku, je to takova moje vikendova uniforma, pokud se nic zvlastniho nedeje ... i kdyz vetsinou upravena, makeup and all that :-)

    ReplyDelete
  4. Sluší ti to, kabát a psaníčko jsou super! :)
    Občas mám dny, kdy moc neřeším, co na sebe, ale to bývá většinou o víkendu.

    ReplyDelete
  5. Krásné psaničko..ta barva nemá chybu...M*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...