Mar 13, 2012

New blog?


Hello sweethearts,

Hope your week is going as you wanted and everybody is happy and getting at least a bit of sunshine :) I did few pictures just for fun with my friend this weekend again. Hope you like the styling as I did that too :)

I am now thinking about starting new blog just with pictures I take. I do not want to bore people that come here for fashion with pictures of everything around. Do you think it is a good idea to set it up?

Let me know and if you say YES I am definitely doing it :)

And do not forget about Giveaway

Doufam, ze vas tyden probiha presne podle predstav a alespon trosku si uzivate slunicka. O vikendu jsem si trosku pohrala s novym fotakem a zkousela nafotit par fotek pro moji kamaradku. A doufam, ze se vam libi styling, protoze to je moje prace :)

Docela me laka myslenka zalozit si novy blog, kde bych zkratka davala jenom sve amaterske fotografie. Nechci porad nudit lidi, kteri chodi na tento blog za modou, fotkama prirody, jidla a vseho kolem. Co myslite? Je to dobry napad otevrit novy blog pouze na presentaci fotografii?

Tesim se na nazory a pokud reknete ANO, tak si ho urcite zalozim :)

A nezapomente, ze stale bezi docela unikatni Giveaway.

Preji krasny den.

Love Glamazon xoxo

14 comments:

  1. Photography is one of the best niche blogs. I'm sure it will do really well.

    ReplyDelete
  2. Zrovna o něčem takovém sám přemýšlím takže mě se to zdá jako velmi dobrý nápad :-)

    www.czechblondyn.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Určitě do toho jdi! Jinak tvá kamarádka má úžasnou košili. :)

    ReplyDelete
  4. Můj názor na to znáš, takže jedno velké ANOOOOO! :-)

    ReplyDelete
  5. Určitě ano :-)

    http://anns-fashion-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. to jsou dokonalý fotky:))) a založ!

    ReplyDelete
  7. Klidne zaloz! Ja si ted chci opet zalozit blog (drive jsem blogovala behem roku v USA o zazitcich vsednich dnu:).. nejprve jsem si chtela zalozit food blog, kde bych davala svoje vytvory peceni.. ale miluju modu, nicmene prezentovat svoje fotky na webu mi je trochu proti srsti.. tak zvazuju, jak to vykoumat:) asi je ale lepsi mit blog na jedno tema a ne tam davat random prispevky.

    ReplyDelete
  8. Ja jsem prave driv psala tak ruzne o vsem moznem, ale prislo mi to hrozne neprehledne a nicnerikajici, moda me bavi strasne moc, ale nerada se fotim, tak jsem si zalozila blog jaky mam ted. Je to neco jako dailyphoto, protoze rada fotim a snazim se zdokonalovat, takze jakoukoliv pripadnou kritiku uvitam a rada se kouknu na tvoje fotky! :)

    http://thispics.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...