Mar 20, 2012

Girl with her life in boxes

Hello Sweethearts,

Wednesday is here and we are getting closer to the weekend which will not be exciting as usual. I will have to finally pack everything in my flat, put in the boxes and move to a hotel before I can officially move to a new one. Well moving is one activity I do not like I must say.

Well, my moving process would explain my "boring" outfits as I already have lot of clothes in the boxes. At least I found this pink jumper that lighten up the outfit at least a little bit.

Have a great day and DO NOT MOVE....:DDD

Uz je streda, coz znamena, ze vikend je temer tady a tentokrat se neraduju. Budu muset pobalit vsechny zbyvajici veci do krabic a prestehovat je do uschovny a pak se odebrat na hotel, kde budu bydlet dva tydny, nez bude pripraveny nas novy byt. Hmmm, stehovani opravdu nepatri mezi me oblibene aktivity.

Moje soucasna situace asi taky vysvetluje tento "nudny" outfit, jelikoz mam uz hodne veci v krabicich, tak si oblekam co mi zbylo venku :) Jeste ze jsem objevila tento ruzovy svetr, ktery to tak nejak rozzaril. Slava.

Mejte se krasne a hlavne se NESTEHUJTE.

Love Glamazon xoxo

7 comments:

  1. Přeju hodně sil,pevných nervů a aby stěhování bez problémů dobře dopadlo.
    V hotelu to jistě zvládneš na výbornou:-)

    www.czechblondyn.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Tohle je úplně jiný typ outfitu než jsem u tebe zvyklá vídat, ale každopádně ti to sluší! Moc se mi ta kombinace líbí a svetr je super! :)
    Přeju pevné nervy a hodně sil při stěhování. Mě to čeká v květnu nebo v červnu.

    ReplyDelete
  3. jeee ja taky nemam rada stehovani,ceka me v cervnu a pak v nejspis v srpnu!a kam se stehujete?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...