Mar 31, 2012

Black spring

 
Hello guys,

Weekend is here. Three times hooray. I was so tired yesterday but even then after work helped my boyfriend to pick few presents and actually thanks to that trained my will power. We went to Westfield in Stratford and it is massive I must say. However I managed not to buy anything. All I can mention is that River Island, Topshop, Oasis and Zara had the best collections from the highstreet. Yes it was hard but it has now been 21 days and no shopping :)
Well the reason why I am wearing black is that I just wore it to work and then changed dress to shorts and added the necklace.

Have a wonderful weekend. I am really excited about seeing The Hunger games.

Vikend je tady, trikrat hura. Vcera me pritel pozadal mu jit pomoci vybrat nejake darky a otestovala jsem tak svou vuli. Poprve jsem navstivila Westfield ve Stratfordu a urcite tam budu chodit v budoucnu nakupovat. Jsem na sebe pysna, ze i presto, ze jsem aktivne chodila po obchodech jsem to vydrzela a opravdu koupila jenom ty darky. Musim ale zminit, ze nejlepsi kolekce maji Zara, River Island, Topshop a Oasis a mozna Warehouse. Dneska je to 21 dni od zacatku me nakupovaci diety.
Muj outfit je vicemene velmi bezny a nudny a to jen z toho duvodu, ze jsem priletela z prace a vymenila cerne saty za cerne sortky a pridala zlaty nahrdelnik. Prakticke a rychle.

Preji krasny den, ja asi o vikendu pujdu na Hunger Games. 

Love Glamazon xoxo

Wearing: Zara Top, Francesco Biasia bag, Oasis Leather Jacket, River Island shorts, New Look Necklace

12 comments:

  1. Ten náhrdelník je skvělý! Vypadá hrozně zajímavě! Užij si krásný víkend Evi!

    ReplyDelete
  2. Ja bych potrebovala taky takovou bundu!!! a od zitra si ji uz MUZU koupit:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja mam sedm kozenych bund...asi jsem fakt uchylak

      Delete
  3. pěkné, mám ten samý název článku...alespoň nejsem sama, kdo má ráda jaro v černém :)

    ReplyDelete
  4. se Zarou maximalne souhlasim, nejlepsi kolekce za posledni roky! ja jich mam asi 10, vcetne kozenych kabatku, a vcera jsem koupila dalsi, hodne podobnou ty tvoji, ale delsi, plus jeste kozenou mini v merunkovy barve, H&M trend za pulku, no nekup to :))), takze jsme nenormalni obe, ale ja proste kozeny veci miluju. :) snad se mi podari dve starsi prodat! jo a hrozne se mi libi tahle tvoje kabelka, uz jsem si ji vsimla x krat, ale porad me hrozne bavi :) hezkej vikend!

    ReplyDelete
    Replies
    1. moje oblibena kabelka Marti a snad muj nejlepsi kup...je uzasne udelana ... z tkmaxx a puvodni cena 320 liber...ja ji koupila za 70 £ I just love that shop

      Delete
  5. Zbožňuju fotografie květin,přírody a tyhle tvoje jsou krásné!

    www.czechblondyn.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. skvělý fotky, hrozně ti to sluší;)

    ReplyDelete
  7. Moc ti to sluší:-) ten náhrdelník je skvělej;)

    ReplyDelete
  8. just fell in love with your necklace !! its beatiful, you got a lovely style , really like it, I found you on chicisimo and your blog is great aslo.

    www.andreadavo.es there is mine in case you could have a look.

    keep posting !!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...