Feb 16, 2012

Where is my fascinator?


Hello to my  lovely readers,

I was so busy that I found out at last minute that I broke my mini hat which I wanted to wear for the wedding with black Karen Millen pencil dress. Well, It is too late now to get some nice one so at least a bit inspiration for next. I loved when I saw Victoria wearing hers at Royal Wedding an look how gorgeous can be black one with blond hair and red lippy...damn it...Next time I will be ready.

Ve vsem tom shonu jsem pri baleni zjistila, ze se mi rozbil muj mini kloboucek, ktery jsem si chtela na svatbu ke Karen Millen satum , jez maji jednoduchy tuzkovy strih a jsou cele cerne. No ted uz je opravdu pozde shanet pekny kloboucek nebo fascinator, protoze svatba je za rohem. Tak jsem se rozhodla predstavit trosku inspirace. Taky se vam tak libi kloboucek Victorie Beckham, ktery mela na Kralovske svatbe? A souhlasite, ze treba zrovna cerny fascinator v kombinaci s blond vlasy a rudou rtenkou je prekrasny...sakra...ted uz je opravdu pozde...ale priste budu pripravena lepe.

Preji vam skvely Patek a nadchazejici vikend.

Love Glamazon xoxo

8 comments:

  1. ten se síťkou jsem chtěla vždycky vyzkoušet a s rudou rtěnkou to je krásné :) právě proto, že jsem blond musím někdy taky určitě vyzkoušet. Tedy levnější variantu, ale musím :D

    ReplyDelete
  2. Victoria Beckham's hat is gorgeous. That woman does no wrong.

    ReplyDelete
  3. Na někom se mi líbí, ale mě by asi neslušel:-).

    http://anns-fashion-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. i hate bad luck, next time hopefully with better luck!

    Travel in Style

    ReplyDelete
  5. Je to krásná móda, mám moc ráda klobouky! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Poslední půlrok jsem se zamilovala do klobouků! Ten se síťkou je skvělý, ale s červenou rtěnkou by mi asi neslušel (nejsem blondýnka). Klobouček V. Beckham jsem obdivovala už na svatbě prince Williama! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...