Feb 12, 2012

Shine sun .....


Hi all my dear readers,

Yes it was sunny this weekend although still cold. I wanted to remind you that google friends connect will not be here anymore in couple of weeks and that is why I set up google + so you can follow me there. The + Icon is on the left side of my blog.
Have an amazing day.

Presne tak o vikendu nam svitilo slunicko, ale zima byla porad. Presto si troufam rict, ze v tomhle kabatku bych v Ceskych podminkach asi umrzla na miste, neni moc teply. 
Chtela jsem vam pripomenout, ze za par tydnu konci google friends connect a muzete me sledovat pomoci google +, staci kliknout na ikonku v levem sloupci. No a pak je tu take Facebook, Twitter - ten uplne miluju, Bloglovin a nebo zkratka a jednoduse klasicke zalozky.

Preji vam krasny den.

Love Glamazon xoxo

Wearing: Emilio Pucci boots, Vivienne Westwood bag, Urban outfiters shades, Mango jeans, Uniqlo jumper, Vintage belt, Oasis coat

5 comments:

  1. jé, moc ti to sluší(jako vždy), ty zlatý doplńky jsou boží. Kábát je přímo k sežrání!! Tady v ČR je to hrůza, sluníčko jsem neviděla ani nepamatuju a roztátej sníh a bláto.. Přeju hezkej den:-)

    ReplyDelete
  2. Krásné doplňky a boty! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Krásný outfit, moc ti to sekne! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...