Feb 2, 2012

New In....Maxi T by Alexander Wang

A klidne ji budu nosit treba takhle :)
 
Hi everyone,

Slap me twice as I bought so many new things AGAIN and still did not have time to show you all the gorgeous stuff :) Anyway, I fell in love with amazing and simple but chic maxi dress from T by Alexander Wang collection and as I hesitated for two days it was sold out. So I said how about that maxi skirt however I hesitated two days AGAIN and it was sold out on all UK online portals. I found this beauty on www.shopbop.com and it arrived very quickly. I grabbed size S and it fits perfectly. What a lucky girl I am.

I guess I can wear it with so many things. I think any blazers, tops and simple T-shirts and leather jackets will be perfect. 

Does it happen to you as well that you hesitate and regret and then you are searching and searching until you finally get it?
Well, if so I would like to know. Have a great day.

Nakopejte me dvakrat a snad i trikrat, ale nakupovala jsem v posledni dobe jako silena, nestacim ani tvorit New In posty. No zkratka jsem se zamilovala na netaporter do krasnych hedvabnych maxi satu z rady T by Alexander Wang a protoze jsem zavahala, tak do dvou dnu byly pryc. Tak jsem si rekla...hmm....co ta sukne a opet jsem cekala a byla do dvou dnu taky pryc. Takze mi nezbyvalo nic jineho nez si ze Statu objednat z portalu shopbop jeden z poslednich kousku. Uz i tam meli jenom velikost XS a S a jsem rada, ze skvele sedi. Bude se hodit k tolika vecem, sakum, topum a kozenym bundam. Uz se fakt tesim na teplejsi pocasi, protoze v Londyne je Sibir :)

No a premyslim, zda to taky tak nekdy mate, ze zavahate a pak hledate a hledate, az najdete :) To by radcove koukali, ze?

Preji krasny den a snad jiz brzy vydam outfitovy post.

Love Glamazon xoxo

9 comments:

  1. Replies
    1. Verco, tak nerikej, ze sis zalozila blogger? haha

      Delete
  2. Je skvělá!
    Prosím, udělej new in post. Myslím, že je to jeden způsobů jak inspirovat i ostatní. :) Díky!

    ReplyDelete
  3. taky se mi to stává a vždycky bych si nejradši trhala vlasy z toho... =D ta sukně vypadá skvěle, akorát já bych do ní byla asi moc drobná... ale těším se, až jí uvidím na tobě;)=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me prijde, ze prave by mohly tyhle maxi sukne sluset velmi drobnym divkam a zenam :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...