Feb 6, 2012

Military Glam

 

Dear readers,

I went for dinner and to see Thriller musical in West End with my friends. It was fabulous, we had so much fun. It was not fun as much to try to get home as it really started to snow and London cannot cope with a bit of snow. The traffic stops, no buses and if there are some, they will no take you on and there are no cabs. You would not expect this to happen in a country like this? They should go and check how people from my country can easily deal with this or even better why not to check Russia.
Anyway, I did not expect this to happen and I was wearing only leather shorts, ankle boots, this gorgeous military silk blouse I bought in New York and boyfriend's blazer. Can you imagine how cold I was waiting about an hour for a bus that never came and trying to call or catch a cab afterwards...
Well, good thing is I made it home about two and half hours later and even better thing is no matter how cold it was...the blouse still looks great...I always feel it has got military glam feel. 

Have a great day.

V Sobotu jsem sla s kamaradkama na veceri a na muzikal Thriller, ktery byl skvely. Pokud mate radi MJ, tak urcite doporucuji. Strasne jsme si to uzili. No bohuzel jsem si neuzila nekolik hodin posleze, kdyz jsem se o pul noci snazila marne dostat domu. Ptate se proc? V Londyne zacalo snezit. Pokud se vam to tady nekdy stane, nikam nechodte, protoze tahle zeme, ac vyspela je naprosto nemozna ve zvladani takovych drobnosti jako je snih. Vsechno se zastavi a nastava chaos, nejede metro, autobusy a nemuzete sehnat taxi, kolem vas je milion lidi, vsichni jsou mrzuti (cemuz se nejde divit), vsude jsou policajti (kteri jsou vam k nicemu) a cela situace se meni v neskutecnou kalamitu. Penize a telefon jsou vam taky k nicemu. Vzdy si rikam, ze se maji od Cechu co ucit a co teprve Rusko. Tam by musel totiz chaos porad.
Jelikoz jsem takovouhle situaci ani ve snu necekala, oblekla jsem si kozene sortky, boyfriend sako a tuhle lehkou hedvabnou bluzu, kterou jsem si koupila v New Yorku. Dovedete si predstavit jaka je vam zima, kdyz cekate hodinu na autobus (ktery nikdy neprijel) a pak zkousite dalsi linku a ta se ani neobtezuje zastavit, protoze autobus je uplne plny. Chodite po meste, mrzte tak, ze uz ani nemuzete vytukat cislo taxi sluzby, coz je stejne zbytecne, protoze vam misto dobry vecer nekdo zarve do ucha NO CABS. V takove situaci clovek zacne propadat zoufalstvi a rika si, je tohle vubec mozne, rok 2012 ve Velke Britanii a diky dvou centimetrum snehu stojite daleko od sveho bytu a nemate se tam jak dostat?
No kazdopadne jsem se asi po dvou a pul hodinach dostala domu a ted se na to divam tak, ze at uz byla jakakoli zima, tahle bluzka je stejne krasna...ma takovy Military glam nadech....

Preji krasny den.

Love Glamazon xoxo

Wearing: Zara Blazer, Oasis boots, Balenciaga bag, Marc Jacobs Necklace, Love Sam Blouse, New Look leather shorts

16 comments:

  1. ježiši to muselo být příšerné :D tyjo pár cm sněhu a ani metro nejede? to nechápu:P to tam fakt sněží tak sporadicky, jo?:)) a ta blůzka ti strašně sluší, ale fakt si musela pěkně mrznout;))

    krásné fotky:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuji Tyno, presne tak, ono totiz nektere metro jede jako nadpozemka, treba pres centrum je v tunelu a v zone tri uz venku a prave to je ten problem, protoze pak nemuze jet to, jsou zpozdeni nebo nejake kalamity a je to....je to tady fakt silene....byla jsem docela zoufala :)

      Delete
  2. Jo Evi tak přesně tohle se mi stalo loni v zimě v Praze, když tu byla sněhová kalamita, jela jsem do SaSaZu taxíkem asi hodinu a půl a pak jsem v noci další hodinu čekala na taxík, abych domů těch pár kilometrů jela zase hodinu a půl...fakt mazec...

    ReplyDelete
  3. Ty fotky se sněhem jsou hezkéé..ale brr:-) jen z pohdledu na ně je mi zima :))

    http://javurkova-karolina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hele, víš jak se to říká: co je krásné, to je zdravé! :D

    mo ti to slušelo. a o sněhové kalamitě jsme četla. ono to zní docela komicky - napadnou 3 čísla a takový problém, ale chápu, že to muselo být neskutečně otravné. ale nic si z toho nedělej - tady je -15 a vítr, který ten vzduch ještě tak o milion stupňů ochladí...

    ReplyDelete
  5. Ta blůzka je super a moc ti sluší!
    Jinak věřím, že to bylo hrozné. Já jsem schytala kalamitu loni v Německu - začalo šíleně sněžit (během půl hodiny 5 cm sněhu), doprava v Regensburgu se skoro zastavila a jediné, co nemělo zpoždění, byly německé vlaky. :)

    ReplyDelete
  6. Tak to kdyz zacne v Londyne "snezit" dobre znam. Nehne se to tam a vsude je chaos!:( Kazdopadne ti to moc sluselo. Ta treti fotka je super!

    www.diary-of-mia.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Krásný outfit, tak to musely být nervy : ))! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. moc ti to sluší, když se usmíváš :) jsi takové sluníčko :) jinak tu zimu nezávidím..tady je taky zima a člověk radši ani ven nevylézá,když nemusí :)

    ReplyDelete
  9. Love the pictures in front of the theater!!! The outfit looks great with few snow flakes!!! :*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...