Feb 8, 2012

Make your dresses sweeter


Dear readers,

How do you store your clothes? Do you have simple hangers or not hangers at all? Do you fold stuff or do you hang everything? Well, I adore coated or painted hangers like these. I have couple of really nice hangers and I usually use them for nice or favourite pieces and its the best way to find them even in cluttered wardrobe (which my ones definitely are). Well, just for inspiration...look these sweet hangers can make your dresses even sweeter :)

Jak si ukladate do satniku ci skrine obleceni? Vesite ci nevesite? Skladate ci neskladate? Ja mam treba moc rada zdobene nebo malovane vesaky. Mam takovy trik. Nakoupila jsem si par krajkovych a satenovych vesaku, na ktere davam bud oblibene kousky nebo nejaky kus, ktery kdyz chci rychle najit, tak ho diky tomu 'neobycejnemu' vesaku lehce najdu i v mene prehledme satniku (coz ten muj urcite je). Takze takova mensi inspirace...myslim, ze takove rozkosne vesaky ucini vase rozkosne saty jeste rozkosnejsi :DDD

Preji krasny den....

Love Glamazon xoxo

6 comments:

  1. já mám jenom dřevěné, ale tyhle jsou krásné!:)

    ReplyDelete
  2. Krásná inspirace. Alespoň další nápad na DIY. :)

    ReplyDelete
  3. Já jsem si ty své přelakovala lakem na nehty se třpytkama :) Ale jenom kousíček, který jde vidět :)

    ReplyDelete
  4. o ramínkách jsem nikdy moc nepřemýšlela...

    ReplyDelete
  5. Krásné věšáky, hlavně ten poustrovaný, ty mi chybi, ale jinak vetšinou vše věším na ramínka.
    http://katefashionstyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Já jsem velký vyznavač originálních ramínek. Největší část zabírají v mé skříni ty, co jsou na druhém obrázku. Ale ty ostatní, co tu máš jsou velmi dobrá inspirace ;)))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...