Feb 23, 2012

I'm off to LF Weekend

photo by my lovely boyfriend Tadhg

Dear readers,

I took a nice day off this week to be able to attend LFW and went for a nice brunch in the morning. It was so nice to have a day like that in the middle of the week. Anyway, London weather is now officially much better and spring is finally here. After a long time I did not have to wear heavy coat :)

Today I am going to check London Fashion weekend and tomorrow I am going to Czech for couple of days. I am sure I will do some shopping there as well :) So watch out for my bargain hunter posts soon.

Have a great Saturday.

Minuly tyden jsem si vzala kvuli Fashion Weeku volno uprostred tydne a to mi umoznilo rano jit na brunch. Uplne jsem zapomela, jak prijemne muze byt si proste jeden den takhle v Utery nic nedelat. A navic v Londyne je jaro a konecne nemusim porad tahat teple a tezke kabaty.

Dneska jdu omrknout akci, ktera je poradana kazdy rok po Fashion Weeku a to je London Fashion Weekend. A zitra rano letim na par dni do Ceska. Urcite projdu Brnenske obchody a pokud ulovim zase nejaky super levny kus, muzete se tesit na post.

Preji vsem krasnou Sobotu.

Love Glamazon xoxo

Wearing: Alexander McQueen scarf, Uniqlo jumper, All Saints leather vaistcoat, Warehouse biker boots, Vivienne Westwood bag, New Look Jeans

13 comments:

  1. aaaa you are so lucky!:)) užij si to i za nás, co tvrdneme v čechách;))
    a krásný fotky! ty kalhoty jsou p a r á d n í :)

    ReplyDelete
  2. Tak už i v Londýně je jaro a u nás v Boleslavi pořád nic :-(

    http://anns-fashion-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Tady v Praze je dneska moc hezky, tak snad už začíná jaro, teda aspoň v to doufám!
    A nejradši bych ti ukradla ten šáteeeeek! :)

    ReplyDelete
  4. krásná barva kalhot! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...