Feb 12, 2012

Dress code in your office...find your way around it

 
Office or party you can look stylish and professional with this key piece.
 
Picture source: Flickr.com, asos.com
 
Dear fashion lovers,

I got an email from one of my lovely readers that she sometimes struggles to find 'not' boring pieces for office environment (well you tell me about it...I am the most boring person at work as I have the most strict dress code ever). However in some places you can push boundaries a bit more than in the others. So let's see what to wear to look chic even at your desk. 

My first tip is Pencil skirt. I have probably ten different pencil skirts - black, different colours, with zips on the side, sequins, patterns, leather and they are one of the most versatile and flattering pieces of clothing on this planet. 

If you dress code lets you to wear them with different tops, jumpers, cardigans you have so much to play with and you can wear them for any event, party, weekend brunch. It is a real investment. 

I picked skirts under 30 £ from www.asos.com as they have really good selection. Just browse and shop and you can be New office fashionista next week. 

Nedavno mi prisel email od mile ctenarky s tim, ze ma pocit, ze diky prisnemu dress codu v praci je tezke vypadat dobre. Ja o tom vim sve (ten nejstriktnejsi dress code mam ja a vypadam v praci jako mys). Jenze existuji trosku 'milejsi' mista nez to moje a ty vam dovoli byt kreativnejsi a s modou si trosku pohrat. 

Kdybych na takovem miste pracovala tak mym prvnim tipem by byly tuzkove sukne. Mam jich totiz nekolik - cerne, barevne, se zipy, s flitry, kozenou a s potisky a je to naprosto uzasny kousek obleceni. A i kdyz si nekdo rika, ze slusi jenom hubenym, neni to pravda. A kdo sleduje Mad Man se muze sam presvedcit. 

Tyhle sukne maji tolik vyuzit, daji se nosit do prace, na vikend, na party a opravdu staci vybrat jenom spravne doplnky. Podle me je to skvela investice.  

Vybrala jsem nekolik sukni na portalu www.asos.com a ted uz je jenom na vas si nejakou koupit, pristi tyden uz muzete byt Modni ikona i v kancelari :D

Have a fantastic week and lot of fashionable experience ..
Love Glamazon xoxo




13 comments:

  1. tyhlety sekretářské sukně jsou příšerně sexy =)

    ReplyDelete
  2. safra všem slečnám ty sukně sluší a líbí se mi to, ale mě hold takovýhle střih a délka nesedí...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tyno koukam na tebe na blogu a mas hezkou postavu, chce to asi mozna vyssi pas...treba by si je mohla mit jenom s obycejnym trickem a poradny heels a je to...

      Delete
  3. Replies
    1. dekuji...vis, ze me to psani moc nebavi....ale premohla jsem se, mam rada, kdyz si ctenari reknou, co chteji...:) ale je fakt, ze spousta lidi nevi, co na sebe do prace a kostym jim prijde nudny, pritom treba maji volnejsi ruku v oblekani nez ja :)

      Delete
  4. Skvělá inpirace! Díky. :) Já mám zatím pouze jednu tužkovou sukni a plánuji další. :)

    ReplyDelete
  5. sukna ma krasny strih:) nejaku si taku urcite zaobstaram :)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Krásné sukně, taky je můžu! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. I love the black-over-red (pic 4) that one is really hot! I know people complain about dress codes but hey I believe the less you have to think about your work outfit the more passion can go to your post work outfits :)
    http://requirespassion.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...