Jan 11, 2012

New blog on the radar



Me And Adela on Brick Lane and the 2nd picture is from London Fashion weekend :) Happy days

Dear bloggers,

Let me present new blog of my dear friend Adela. And its not just another blog its a model's diary blog. Well, Adela is a busy model and by busy I mean VERY busy and is traveling around the world. Her blog may not be traditional fashion blog with everyday outfit posts but you will find great articles and vintage shopping tips, her pictures from backstage, interviews with stylists and makeup artist, New York restaurant guide and many more. Her main residence is here in London where she lives with her fiance but most of the time she spends across New York, Paris and LA. She only started her blog couple of weeks ago but I love it. Her style is clear, classic and she has got designer wardrobe to die for. Oh and did I tell you she did a Wonderbra campaign?

So check her Model's office blog NOW and let me know what you think :)

Dovolte abych vam predstavila novy a uzasny blog moji dobre kamaradky Adelky. Neni to jenom dalsi obycejny fashion blog, spise mene tradicni, neuvidite kazdodenni outfitove posty, ale doctete se spoustu zajimavosti. Adela je modelka, ma spoustu prace a kdyz rikam spoustu, tak myslim VELKOU spoustu. Jeji blog je plny vintage nakupnich tipu v New Yorku, pruvodce nejlepsima restauracema v New Yorku, tipu jak se udrzet v kondici, rozhovoru se stylisty, fotografii ze zakulisi. Uzasny mix z jejiho modelkovskeho zivota. Mozna je skoda, ze nedava tolik postu toho, co ma na sobe, jeji styl je nadcasovy, cisty a jednoduchy a hlavne ma uzasny satnik plnych zvucnych jmen. Neznam cloveka, ktery by si vice potrpel na preciznost a kvalitu obleceni. Na jejim blogu najdete posty z Londyna, kde je jeji hlavni residence a zije zde se svym snoubencem, dale New Yorku, kde vice ci mene travi nejvice casu a samozrejme Parize a LA. Jo a abych nezapomela, je to Wonderbra girl? Myslim, ze neni co dodat.

Takze nevahejte a s chuti jeji Model's office blog navstivte a dejte mi vedet, jak se vam libi....rada ji to reknu, nebo snad bude mit v tom jejim vecnem spechu cas si to precist sama.

Preji Vam krasny den.

Love Glamazon xoxo

7 comments:

  1. zacinam sledovat;)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Diky moc za tip. Blog vyzera zaujimavo!

    xx
    M.

    ReplyDelete
  3. Love blogs with fashion tips. I am bad at fashion, so any help is needed.

    Thank you for the introduction. Your friend is gorgeous, by the way. Hence, a model :O)

    http://www.thegirlieblog.com

    ReplyDelete
  4. Je úžasná! Já jsem na její blog narazila před pár dny. Myslím, že fb stránka Elle dávala link.

    ReplyDelete
  5. děkuju za tip,určitě ho navštívím... ps: na těch fotkách vypadáte úžasně :)

    ReplyDelete
  6. dívala jsme se na něj před pár dny, bohemka ho doporučovala :) adéla je nádherná, obdivovala jsem ji, když byla v reklamě na la roche-posay (?)

    na té "smějící se" fotce ti to moc sluší, ev. a už vím, koho mi připomínáš - karo mrozkovou!!!

    ReplyDelete
  7. Mam radost, ze se vsem blog libi
    Bambi - uz mi z tech jmen koho lidem pripominam jde hlava kolem - protoze kazda je jina - zatim mam tento vycet - kim basinger za mlada, fergie, maryna lynchuk, ted karo a taky kristie brinkley nebo jak se jmenuje, clemence poesy...haha...ted si vyber

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...