Jan 29, 2012

London Shopping guide - Shoreditch

Dear readers,

Here I am with my new tips where to go for some great pieces in London. I live in the area so I am familiar what is around. I must stress again that there are other places you can go but it would be hard to select all. So let's start how to get here. You can either come to Old street station and walk towards Shoreditch highstreet or you can come to Liverpool street and get bus 242 or 149 towards the same highstreet and just go shopping. In my previous post I was showing you places around Brick Lane as it is very close you can do it all in one day.

Takze jsem tu s dalsim postem o nakupovani v Londyne. Tentokrat vam ukazu par mist v Shoreditch. Bydlim tu, takze to tu docela dobre znam. Musim vam samozrejme rici, ze mist je tu vice, ale nemuzu psat o kazdem obchudku v okoli, to se rozumi. Pokud se ptate, jak se sem vubec dostat, tak muzete bud metrem na Old Street a potom pesky na Shoreditch Highstreet, coz je maximalne pet minut chuze a nebo muzete prijet na Liverpool street a pak autobusem 242 ci 149 (a vtipne je, ze Alexa Chung v poslednim vydani magazinu Look na otazku, ktere je podle ni nejmodnejsi misto na svete, odpovedla, ze Londynsky autobus 149 :) Kdo s nim jel napriklad o vikendu navecer urcite pochopi) na to same misto. V poslednim postu o nakupovani v Londyne jsem zminovala oblast Brick Lane, tyhle dve mista jsou velmi blizko, takze je klidne muzete propojit a stravit tu cele poledne.

My shopping started with lovely brunch in a new Cafe on Hoxton Street. They serve fresh sandwiches and have gorgeous selection of pastry. So it is up to you if you want to try this place.

Moje mini shoppingova tura zacala v teto nove otevrene kavarne na Hoxton street. Je uplne nova, takze vam nepovim presnou adresu. Dala jsem si vyborny brunch a sbihaly se mi sliny na vsechny ty uzasne mufinky a dortiky, ktere nabizi. Takze klidne tohle misto muzete  vyzkouset i vy. 

RG- Relaxed Garden, 40 Kingsland road London
First gorgeous place is this tiny Little boutique on Kingsland road. Its quite unique small boutique but you can find some really sweet clothes. It is not that cheap for some people but I guess you can get some beautiful pieces that other people may not wear. In most of the cases the dresses start around 80 £ which for some people can be to much and for some cheap. 
Takze prvni misto je tento malicky butik na Kingsland road. Je to malicke a docela unikatni misto, ale daji se tu najit rozkosne veci. Neni uplne nejlevnejsi, pocitejte s tim, ze treba hezke saty muzou zacinat asi na 80ti librach. Tim jenom upozornuji, ze nema cenu sem jit s tim, ze nakoupim levne, spise nakoupim unikatni kousky :) I kdyz prave pro nekoho je 80 liber malo, pro jineho zase moc. Zalezi na cloveku :)


This place is really nice as well. They have different brands selection which you can check online. I am always spending the longest on checking out their jewellery.
Tohle misto je taky skvele, na jejich strankach se muzete podivat jaky sortiment a jake znacky se tu daji poridit. Ja stravim vzdy nejvice casu u bizuterie a sperku.

American Apparel, 123 Curtain road, London 
If you love American Apparel there is one in Shoreditch too. I think there is no need to introduce this place anymore.
Jenom mala poznamka, ze i v Shoreditch je obchod American Apparel, takze pokud fandite jejich obleceni, nemusite se hnat do mnohem chaotictejsich a lidma preplnenych pobocek na Oxford street.

Start, Rivington street, London
Designer in East London. Hell yeah. Super well know Start London owned by Brix Smith-Start which you may know from Gok's TV shows. If you like Miu Miu, Vivienne Westwood, Mawi and many more. This is the place to shop.
Navrhari v East London? No i tohle tu najdete. Uzasny butik Start, ktery vlastni Brix Smith-Start, kterou mozna muzete znat z televiznich Show Goka. Pokud mate radi Miu Miu, Vivienne Westood, Mawi a jim podobne, tak sem urcite mrknete. Jejich letni vyprodeje jsou super. Myslim, ze jsem zahlidla v poslednich letnich vyprodejich napriklad Miu Miu balerynky asi v rozmezi 140 liber. 

Paper Dress - 114-166 Curtain road, London
This is one vintage shop to go to. Great selection and great deco and they will serve coffee and cakes if you want. 
Jeden z nej vintage obchodu v teto ctvrti. Muzete se opet podivat na jejich stranky. A dokonce maji svuj bar, takze si zde muzete pochutnat na dobre kave.

So this is it. I guess you may come across other places like Religion on Shoreditch Highstreet and many other cute boutiques and if so make sure you will let me know what you found.
Tak to je vse a urcite narazite na vice mist jako je treba Religion na Shoreditch Highstreet a spousta dalsich malych butiku a pokud si neco poridite, dejte vedet. Uz ted jsem zvedava.

Have a fantastic day.

Preji vsem krasny den.

Love Glamazon xoxo










9 comments:

  1. díky za tipy! doufám, že mi letos návštěva Londýna vyjde, takže něco určitě využiju :)

    Fashion&Chocolate

    Elle ღ

    ReplyDelete
  2. Isn't it nice to live so close to the funnest places? Hope you got lots of shopping done.

    www.thegirlieblog.com

    ReplyDelete
  3. Super článek, díky za tipy! Tento rok asi návštěva Londýna nevyjde, ale příští snad ano, tak to určitě využiji. :)
    Jsem ráda, že jsem na šla tvůj blog! :)

    ReplyDelete
  4. to je skvělé:) chtěla bych se do Londýna vydat už po čtvrté a to v červenci..miluju to tam, máš se, že tam bydlíš.))

    ReplyDelete
  5. tak ta prvni fotka je uplne nejlepsi!!bydlis na hezkem miste:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...