Dec 29, 2011

Sparkling jumper









Dear bloggers,

I bought this jumper couple of weeks ago and its very versatile. You can wear it with skirts, dresses, jeans or leather trousers like I am wearing today.
I loved the sequins on it and slouchy shape as well. I have bought quite a few jumpers recently but this one is really cosy and cute.

Hope you are having great day.

Love Glamazon xoxo

Tenhle sedy svetrik jsem si koupila pred par tydny a je opravdu univerzalni, da se nosit s kosilema, satama, dzinama nebo treba v kombinaci s kozenyma kalhotama jako jsem si dala dneska ja.

Strasne me zaujaly flitry na svetriku a volny rozsireny strih, svetru jsem si v posledni dobe koupila nekolik, ale tenhle je momentalne velmi oblibeny.
Doufam, ze prozivate krasny den a snad se svetrik libi i vam.

PS: Taky jsem provetrala novou Balenciagu City, kterou jsem si koupila k Vanocum.


Love Glamazon xoxo


Wearing: Asos Tshirt, Oasis Jumper and coat, Warehouse biker boots, Balenciaga bag, Necklace from Barcelona, ring from Camden market

8 comments:

  1. tak na pozovanie s Balenciagou som cakala uz odvtedy ako si napisala,ze si ju najdes pod stromcekom, krasna je..uzasna, tiez by som raz jednu chcela:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no ja jsem si ji pod ten stromecek nalozila sama :)

      Delete
  2. Evie...je to klasika, ze? Zatim jsem spokojena, ani velka a ani mala...vybrala jsem si tu antracit barvu, neni uplne cerna a podle me se asi lepe kombinuje .. urcite si ji i ty koupis xx

    ReplyDelete
  3. no vyzeraa ako stvorena pre teba:)a neposobi tak tvrdo ako by posobila cierna a lepsie vynikne aj na fotkach:), minule som skoro odpadla, lebo som jednu sedu videla u nas v Bille (pani ju dostala ako darcek v Milane:) )

    ReplyDelete
  4. Hrozne super svetrik, mam podobny od H&M a nedam na nej dopustit!:)


    http://www.jordantdd.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Ten světřík je fakt nádhernej, ty třpytky jsou bezvadný. A kabelka se mi taky moc líbí

    ReplyDelete
  6. naaadherny kabat a svetr. po takovem kabatu touzim uz dlouho :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...