Dec 30, 2011

Fluffy jumper







Dear bloggers,

Hope you are still having good holiday. I am still in Czech, the longer I am staying the more my sister gets annoyed with me when I ask her to take pictures of my outfits...haha.
Anyway, I am crowning myself to be Bargain Hunter. Look at this fluffy jumper that I bought for 249 crowns in Czech in shop called Gate. I thought its so warm and cute and the price...Love it. And I also love this canvass bag with a skull that was a present from my best friend. Thank you Ivuska.

And as I mentioned earlier this week I went to see Czech famous opera Prodana Nevesta by Bedrich Smetana. It was beautiful. I loved the the whole performance and the level of singers was really high, the plot was funny, the costumes reflected traditional clothes of that era. I would highly recommend to see this opera to anyone.

Snad si porad uzivate svatku a volna. Ja jsem stale v Cesku a cim dele tady jsem, tim vice je otravena moje sestra, protoze me musi fotit na blog..haha..Diky sestricko. A pasuji se na Bargain Hunter, protoze uz jsem v CR objevila tolik hezkych levnych kousku ve vyprodeji. Jako treba tenhle hunaty a chlupaty svetrik za 249 Kc prosim a pak, ze se tu neda nic koupit :) Moc se mi libil a je teploucky. Taky se mi libi tahle platena taska s lebkou z Lindexu, kterou mi dala moje nejlepsi kamaradka k Vanocum. Dekuji Ivusko.

Jak jsem zminila v tydnu, jela jsem do Brna na slavou operu Prodana Nevesta od Bedricha Smetany. Naposledy jsem ji videla jako dite a ted se mi to moc libilo. Myslim, ze uroven zpevaku byla vysoka, krasne kostymy a atmosfera zimy jenom tuto uroven zvysily. Jedine co mi prislo vtipne bylo manualni otacenji jeviste a kulis. Predstavte si, ze uprostred predstaveni pribehne zamestnanec divadla a tlaci na kulisy rucne, aby je posunul...ehm...no kde jsme? Ale i tak toto predstaveni muzu vsem doporucit.

Love Glamazon xoxo

Wearing: Zara pants and blazer, Gate jumper, Emilio Pucci leopard boots, Lindex bag

8 comments:

  1. zase skvělý outfit. a tento se mi zrovna líbí asi nejvíc. zamilovala jsem se do toho černého saka:) Sluší ti to moc.
    To divadlo by mě taky pobavilo

    ReplyDelete
  2. Moc Vam dekuji...s taskou jsem taky nadsena

    ReplyDelete
  3. nejlepsi jsou ty tve boty!wow
    http://sienastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. taky ho mam a překvapuje mě, že 1) jsem něco takovýho a ještě ve slevě našla v gate, 2) že je stále mají:D

    pragueneedsmorestyle

    ReplyDelete
  5. Balzu je fakt prima, sienno diky :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...