Nov 19, 2011

Wild nights with Alien



Znate to, kdyz se meni rocni obdobi a s nim i vase pocity, nalada a chute. Menite chute na jidlo, piti a take obleceni, liceni, doplnky. A co takhle parfem?

Ja mam par svych stalic, ale s klesajici teplotou venku u me stoupa chut vytahnout z police muj oblibeny Alien od Thierry Mugler. Pro nekoho muze byt silny, ale ja v nem citim luxus, nekonecne dlouhe protancene noci a take nadcasovou eleganci. Take dokaze vyvolat takove zvlastni emoce a predstavy. Ne nejsem psychopat, ale opravdu me vzdy prinuti premyslet o krasnych vecech jako treba krasna vecerni roba. Vetsina asociaci teto vune je s vecma jako krasne vecerni saty, dobre piti a spolecnost. Nemluve treba o predstavach krasneho muze.... klidne si predstavujte i scenar o par hodin s nim a bez tech satu :)

Vdycky, kdyz pouziju tento parfem, tak muzu mit na sobe i ten nejjednodussi outfit a prijdu si neskutecne jina, odlisna od ostatnich. A kdyz ho ucitim na jine zene, vzdycky me hned uderi do nosu. Je to takova tajemna a carovna vune. A tajmne a zvlastne take vypada tmave fialove baleni. No uznejte, ze vedle klasickych cirych flakonu urcite vypada jako cerna perla?

Ja si ho poprve vsimla nahodou a to kdyz jedna pani, kterou jsem pravidelne potkavala tento parfem pouzivala. Trvalo mi asi ctrnact dni nez jsem se zeptala a pak jsem zamirila hned do obchodu, kde jsem si ho nejdrive vyzkousela na kuzi (vsak vite....na jednom voni tak a na druhem zase jinak) a do par minut byl muj. Ted je jednim z mych velmi casto pouzivanych vuni.

Pokud se rozhodnete, ze se chcete nechat unaset do predstav o krasnem vecirku a divokych noci, urcite si Alien poridte. A muzete to ucinit klidne hned a TADY.

Love Glamazon xoxo

1 comment:

  1. Táto vôňa je naozaj krásna, mám doma nejakú mini vzorku a používam ju len výnimočne, dlho vydrží. Pre mňa je zase naj .. Extravagance od Givenchy :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...