Oct 20, 2011

New closet tip










Dear bloggers,

I was staying in a trendy and funky hotel in Milan called Nhow, it is a part of NH chain. I stayed in one of their hotels in Munich as well last month but that one is not as good as its Milan's brother. Anyway, as expected it was full of fashionable people, its just round a corner from Elite agency and from I was told it is located in very fashionable part of this City.

I enclosed couple of pictures and I really highly recommend this place to anyone, great service, great breakfast and even better rooms with really interesting design.
I actually think their closets could inspire you to create something similar at home. If you have skillful boyfriend ask him to do it for you.

The closet was basically created just thanks to poles, shelves and lovely stool. I guess all you need is nice wall paper, couple of lights to create the luxury feel and luxury fabric to leave hanging out of the ceiling.

What do you think? What a great idea and how funky it looks.

Have a great day.

V Milane jsem byla ubytovana v hotelu Nhow, ktery je soucasti retezce NH hotels. V jednom jejich z hotelu jsem byla i minuly mesic v Mnichove, ale tento je mnohem lepsi. Je silene funky, celkovy design je velmi moderni a trendy. Hned za rohem je agentura Elite a ranni deprese vam zpusobi modelky na kazdem rohu. Prislo mi, ze v tomhle hotelu byli pouze stylovi lide.

Udajne tahle cast Milana, kde se hotel nachazi je velmi oblibena pro zasvecence mody, lidi z branze a asi musim souhlasit. Jenom v nasi ulici bylo spoustu roztomilych butiku a modelku potkate snad kazdych deset vterin :)


Chtela jsem vam ukazat jako inspiraci to, jak v hotelu resi satnu. Pokud mate sikovneho pritele, urcite vam neco takoveho zhotovi.
Jednalo se pouze o koutek, kde vam staci police, par tyci na zaveseni obleceni, kozena stolicka, svetla na vytvoreni luxusniho efektu, tapeta a pruhledny zaves, kterym oddelite tuto cast a vytvorite tak dojem ulozneho prostoru. Opravdu se mi to strasne libilo a rikala jsem si, ze je to skvele reseni do malych bytu.

No takze svolejte sve zdatne partnery a jde se do toho :)

Preji hezky den.


Love Glamazon xoxo

3 comments:

  1. Je to krásné, ale já bych tam těch tyčí potřebovala minimálně 20 :-D

    ReplyDelete
  2. haha prave, vypada to super, ale kdo ma takhle malo obleceni?! :) takze ve finale by to zabralo stejne mista, jako regulerni satna, ach jo.. :)))

    ReplyDelete
  3. vyzerá to skvelé! By sa mi to hodilo po celom obvode izby.... :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...