Sep 28, 2011

Summer sparkle in Tuscany











Dear bloggers,

You have mentioned couple of times that you would like to see more pictures from my life, traveling, things around me and so on. So decided to take some pictures I took in Tuscany two weeks ago.
Anyway, what do you think about this dress I was wearing. I have had it in my wardrobe for over a year and this was first time I wore it and I think its stunning. I love the detail, sequins, the length and it is also so comfortable.

What do you think?

Love Glamazon xoxo

Nedavno jste zminovali, ze byste radi videli vice fotografii z mych cest, z meho zivota, veci kolem me. Tak jsem se rozhodla, ze uspokojim vase ctenarske choutky ... nebo spis pohladim vase ocka :) Vybrala jsem par fotek z me posledni navstevy v Toskansku. Mimochodem co si myslite o techto satech? Mam je ve skrini uz pres rok a teprve poprve jsem je provetrala.

Strasne se mi libi...zejmena detaily, flitry, strih, delka a musim uznat, ze jsou i velmi pohodlne.


Co myslite?

Love Glamazon xoxo


Wearing: French Connection dress, Rayban shades



8 comments:

  1. Ten zapad slnka je prekrasny a saty urcite nosit :) Su skvele !!

    ReplyDelete
  2. čarovné miesto ... úplne ako z filmu Letters to Juliet, aj keď neviem či sa to odohrávalo tiež v Toskánsku ...a flitrované šaty sú mega luxusné :)

    ReplyDelete
  3. jednoducho krása...presne ako z filmu Letters to Juliet, aj keď neviem či sa dej odohrával presne v Toskánsku....a flitrové šaty sú mega luxusné! :)

    ReplyDelete
  4. Krásne šaty, určite ich "vyvetraj" častejšie :) A fotky z Tvojich ciest milujem, tak prosím publikuj aj naďalej :)

    ReplyDelete
  5. Jani Timbo...fota budu pridavat a saty vice nosit...
    Klepi..diky za pozvani na giveaway xx

    ReplyDelete
  6. šaty sú presne podľa môjho gusta! Už sa mi niekoľkokrát stalo, že pri nakupovaní s nejakou kamarátkou som jej takýto kúsok tlačil do rúk, ale vždy bohužiaľ neúspešne :)

    ReplyDelete
  7. Patri, vis, ze me to ani neprekvapuje...vedela jsem, ze se ti budou libit

    ReplyDelete
  8. šaty jsou ok, bohužel jsou jedny z těch, co sluší jenom čistě modelkovským typům, tj. max. 50 kilo a min. 175 cm a takové ty éterické rysy...
    ty jsi sice hubená, ale prostě ne v tomhle stylu (nezdravě modelkovsky), proto z tebe dělají trochu krabici....ale já bych v nich vypadala mnohem hůř

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...