Aug 3, 2011

This styling rocks



Good morning bloggers,

Well weather in London changed since last night and its raining for a change. Anyway, I will be quiet for a while as will be travelling and travelling tomorrow and on Saturday but I will definitely miss my blog and my readers. I found this outfit the other day and I thought what a great combination and feel to it. Just love this boho but sexy look.

Have a great Thursday.

Love Glamazon xoxo

Pocasi se pres noc pekne obratilo a venku prsi (dokonce budu muset jet do prace autobusem). Omlouvam se, ze na par dni to tady utichne, budu cestovat do CR a po CR v patek i v sobotu, ale urcite se mi bude styskat jak po blogu tak po ctenarich. Pridavam inspiraci outfitu, ktery jsem nasla nedavno. Prijde mi skvely, boho chick ale zaroven sexy. Proste jsem si tento look zamilovala. Preji uzasny Ctvrtek.

PS: A prosim stylove Prazaky, aby se motali nekde v centru v sobotu dopoledne, at je muzu ulovit na Lovce Stylu. :)

Love Glamazon xoxo

6 comments:

  1. Souhlasím tohle je super outfit!

    ReplyDelete
  2. Užij si výlet do své domoviny. ;)

    ReplyDelete
  3. mne sa to nepáči, príde mi to také lacné, ale proti gustu žiaden dišputát :)

    ReplyDelete
  4. Bonnit-S..lacine vubec? mozna ta kombinace s kabelkou...to uz ja takove ruska mafianova zena...:) ale jinak mi to prijde prave Ne-lacine. ale jak se rika proti gustu

    ReplyDelete
  5. Mně se to naopak moc líbí! Začla jsem tě "sledovat", máš to tu super a stylové. :)
    U mě na blogu do dnešního večer probíhá giveaway, budu ráda, když se zúčastníš: http://stylebyveronika.blogspot.com/2011/07/giveaway.html :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...