Aug 3, 2011

Sequins and transparent materials






Dear bloggers,

First of all big thank you to lovely Simone to include me in her top blogs article. Hopefully, you are having amazing day. I finished early at work and London is sooooo hot today. Its absolutely amazing evening. I am actually packing again. I am off to Prague, Plzen and Moravia on Friday morning. I was thinking what trends do I love this summer and I have been crushing a lot on summer sequins and transparent materials. They may not be trends but I do not care (definitely big for autumn) and wear them even during sunny days. And finally I picked some inspiration and I am off to pack.

Love Glamazon xoxo

Nejdrive chci podekovat skvele Simone za zminku v clanku o oblibenych blozich. Doufam, ze si uzivate dne jako ja. Zkoncila jsem v praci drive a musim vam rict, ze v Londyne to pekne pece. Venku je nadherny teply vecer. Mimochodem znovu balim. V patek letim smer Praha, pak Plzen a pak na Moravu. Jo a chtela jsem zminit, ze tohle leto ulitavam na flitrech a pruhlednych materialech, je mi jedno, ze je to spise podzimni trend, ale nosim je i za slunneho pocasi. Vybrala jsem troska inspirace a koncim a jdu opet balit.

Love Glamazon xoxo

6 comments:

  1. ja se priznam, ze uz jsem trochu "preflitrovana", mozna tim, ze v Cechach se flitry bohuzel moc sylove nosit neumi, ale co me hodne bavi, jsou tyhle pruhledny matrialy, hlavne nad tou prvni fotkou jsem se uz pred casem zastavila a obdivovala...

    ReplyDelete
  2. ja zas ulietavam na čipkách a tiež na tých priehľadných materiálom, ale odvahu by som to druhé nemala nosiť :D

    ReplyDelete
  3. Bonnit..muzes zacit s topy, uznavam, ze pruhledne sukne jsou trochu odvazne

    ReplyDelete
  4. to ja môžem toto! Prisevitné topy mám asi 4 doma, Sukňu zatiaľ len jednu..ale všeto budeeee, časom:)

    ReplyDelete
  5. Ach, ta zrzka na treti fotce je neodolatelne nadherna a prvni saty jsou bozske :)

    ReplyDelete
  6. můžu to stejné co ty,jen na to nějak nemám odvahu-průhledný materiál a flitry není nějak nic pro mě :)

    France baby fashion

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...