Jul 21, 2011

Ivana Mentlova and her fashion






Dear bloggers,

I do not really follow that many Czech designers but this one caught my eye. I like it as I think it's really me. There is a piece of timeless and elegance but it has got big chunk of sexy side as well. I love leather and fur and interesting cuts and Ivana's designs have that all. Hope it will inspire you as well. As for myself I will keep dreaming that I have this cream leather jacket and black leather dress in my wardrobe.

Love Glamazon xoxo

České návrháře moc nesleduji, ale tahle dáma jednoznačně upoutala mou pozornost. Ivana Mentlová dělá návrhy, které mě hodně vystihují. Vidím tam kus nadčasovosti, elegance, sex appealu a vůbec všechno je nositelné a vůbec ne nudné. V některých kusech vidím takový ten rockerský nádech Balmain. Mám ráda kůži, kožešiny a zajímavé střihy a to Ivaniny návrhy nabízí. Doufám, že se také inspirujete. A co se mě týče, budu snít o tom, že mám jednu koženou krémovou bundu ve svém šatníku a jedny skvělé černé kožené šaty. Nestává se mi často, že mi některé kusy stojí pořád před očima.

Krásný den všem.

Love Glamazon xoxo

5 comments:

  1. tak z toho čo som tu videl, môžem povedať, že jej práca sa mi páči a konečne niečo, čo vôbec nepripomína prácu CZ/SR návrhárov...
    ....a takisto má pekne urobené fotky.
    /btw aj mne to troška pripomína "balmaina" :)/

    ReplyDelete
  2. Tahle návrhářka mě taky dost zaujala, zvlášť právě tato kolekce nafocená s Táťáňou. Pár kousků v šatníků by mi rozhodně nevadilo...

    ReplyDelete
  3. Její návrhy se mi moc líbí, hlavně dlouhé šaty, které vždycky vidím na Taťáně jsou opravdu překrásné.

    ReplyDelete
  4. naprostý souhlas!
    miluju její tvorbu a možná právě proto trávím tolik času v butiku Spazio 33 (a těším se, až si tam konečně něco koupím!)

    ReplyDelete
  5. Nádhera nádhera! Tato kolekce je úchvatně nafocená.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...