Jun 8, 2011

One piece I can wear all the time...




Dear bloggers,

Is there a piece in your wardrobe you can wear all the time and you wear it so often that it becomes an iconic piece? I have such an iconic piece and I realized it this week that since I have bought it I have worn it so many times that would not be able to count it. Its my Burberry trench coat. One of the best investments ever.

I wear it with jeans, skirts, dresses and of course work suits as well (uaaaa...boring)...

What is your 'wearing all the time" piece?

Love Glamazon xoxo

Mate ve skrini kousek, ktery muzete nebo nosite skoro porad, az se stane vasim ikonickym kouskem? Ja takovy kus mam a uvedomila jsem si to teprve tento tyden, ze bych nedokazala spocitat, kolikrat jsem tu vec mela na sobe od te doby, co jsem si ji koupila (to nemuzu rict o mnoha vecech). Muj "nosim porad" kousek je trench Burberry a byla to jedna z nejlepsich investic vubec. Nosim ho k dzinum, suknim, satum a oblekum (nuda)....

No a zajima me jaky je vas ikonicky kousek, ktery nosite opravdu hodne casto?

Love Glamazon xoxo
oxo

6 comments:

  1. Mít Burberry trench, nosím ho také pořád :-D. Mám období, kdy mám v oblibě jeden určitý kousek a ten pak nosím pořád. V zimě to bývá příjemný rolák v tmavých barvách. A pak bych asi zmínila šátky a šálky. Málokdy mám na sobě outfit, kde by mi šátek chyběl :-).

    ReplyDelete
  2. Burberry trench je můj sen a jednou si ho splním :-) Pro mě je asi ikonický kousek moje Furla kabelka, kterou budu mít až do smrti, věřím tomu :-)))

    ReplyDelete
  3. coco....satky jsou super...myslim, ze je skvele, kdyz ma clovek takove to svoje...co ho vyjadruje a ztelesnuje...takovy ten prvek, ze vis, ze je to ten jeho styl:)

    ReplyDelete
  4. taky si ho doufam jednou poridim, tohle je rozhodne vyborna investice a v dobrym ti ho zavidim! :) marne premyslim, co bych oznacila za muj ikonickej kousek, jsem hroznej chameleon, jednou prudce elegantni, jednou "homeless" styl, jindy barevny conversky, pak zase "sedesatky" a la hippies nebo "osmdesatky" a velky ramena, vsechno podle momentalni nalady.. :)

    ReplyDelete
  5. Pre mna "ikonicky"je trenchcoat od Vero Mody, bezovej farby a hnede "jazdecke" cizmy od Batu :) A myslim, ze trenchcoat od Burberry je spravna volba :)

    ReplyDelete
  6. Marti, ze ty si ho poridis, to nepochybuji....a ja jsem stejne promenliva...
    Nino...i jiny trench muze byt super, ja mam jeden asos a jeden zaru..a nosim je taky:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...