Jun 5, 2011

Do you wanna fight? No? So Sample sale is not for you!!!!


Andra and Caroline heading to sample sale

This is the line at 10 am in the morning...crazy








Dear bloggers,

I went to two sample sales yesterday with my friends Andra and Caroline. Well, it was a BIG MISTAKE but at the same time I am happy with what i got. GUILT AND HAPPINESS GUILT AND HAPPINESS....these are my thoughts over and over.
The first sample sale was highstreet amazing brand French Connection which I love mainly because of the dresses. The line was sooooo long and the security so mean and you could not try things on. I got three dresses from the latest collection.
The second was Hugo Boss sample sale. There were less people and nicer security and you could try things on (the fact there was only one mirror for three huge rooms is another story). And I got amazing wedges. The shoes and the bags and leather jackets were the best. No more shopping though.

Love Glamazon xoxo

Vcera jsem navstivila dva sample sales s kamaradkou Androu a Caroline. A bylo to VELKA CHYBA....zaroven mam radost a zaroven jsem nastvana. Moje myslenkove pochody jsou momentalne RADOST A VYCITKY, RADOST A VYCITKY. Prvni sale byla highstreet znacka Frech Connection, kterou zboznuju hlavne kvuli jejich satum. Rada byla nechutne dlouha, sekuritaci byli hrozne zli a nemohli jste si nic zkouset. Koupila jsem si troje saty z posledni kolekce a doma byla velka uleva, kdyz mi vsechny sedely. Druhy sale byl Hugo Boss a byl uzasny. Bylo tam mene lidi, milejsi sekuritaci a dokonce jste si mohli veci vyzkouset (to ze tam bylo jedno zrcadlo na tri velke mistnosti je uz jina pohadka). A koupila jsem si sandaly na platforme, jsou uzasne, kozene, kvalitni...Uplne je miluju. Boty, kabelky a kozene bundy byly proste nejlepsi. Ale ted uz vazne zadne nakupovani. Jenom si koupim vysnenou Mulberry tasku a pak to rozjedu az v NY.

Love Glamazon xoxo

6 comments:

  1. Jé, ty pojedeš do NYC? Wow! Budeš přidávat i tam články? Já uplně miluju takovéty travel články, hlavně to NYC, jelikož se tam chci jednou přestěhovat. Snad mi tehle sen vyjde. :))
    Boty od Bosse jsou krásné! Myslím, že za to utrpení stály! ;)

    ReplyDelete
  2. jojo jedu..vyborne se tam nakupuje:) blogovat primo z NY nebudu, ale urcite pridam clanky...a bydlet bych tam chtela, ale jen na par mesicu...NY se omrzi..Londyn nikdy:)

    ReplyDelete
  3. Neříkala jsi, že budeš šetřit? :-DDDDD Evi z jakého důvodu se tam nesmělo zkoušet oblečení? Já nikdy na sample sales nebyla, tak mě nic nenapadá :-D

    ReplyDelete
  4. simco ja viiiim, jsem silena...myslim, ze se nesmi zkouset, protoze je tam pak moc lidi, bordelu, lidi to vsude hazou, je to treba denni ci nekolikadenni akce, neni misto na kabinky a min by toho prodali...kdzy si to zkusis, tak uz se pak rozhodujes, slusi, neslusi?? kdezto takhle to vidis s raminkem, vezmes svou velikost a jdes

    ReplyDelete
  5. Pěkná fronta! Z toho by mi asi hráblo! Ale ty boty za to stojí:-)

    ReplyDelete
  6. No botky jsou úžasné a těch lidi?? No páni, asi to vypadalo jako v tom filmu Báječný svět shopaholiků, jak se všechny vrchly na věci a začaly se o ně přetahovat:))

    líbám xxx

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...