May 15, 2011

My new green shopper bag





Dear bloggers,

I mentioned that I bought new green bag Francesco Biasia and that it is very practical. Well, here it is. Lot of you asked for pictures so I need to post what my readers want to see :)
Its green, its big, its leather and timeless...what else to want?

Anyway, I started to add more and more posts and it would be good to know what you like and you do not like to read and see. To be honest I admit that I do not like writing too much. I myself prefer blogs with less writing and more pictures. I am working on a video as well but it is all coming soon.

I am also planning new give away and I will be giving small present to every hundreth regural reader. So feel free to follow me :)

Thank you for your feedback.

Love Glamazon xoxo

Jak jsem již vzpomínala v předchozích postech, pořídila jsem si novou kabelku Francesco Biasia, která je velmi praktická. Všichni jste si žádali fotografie a musím přece uspokojovat své čtenáře.

Je velká, zelená, kožená a myslím, že i nadčasová...tak co více chtít?
Mimochodem, když už jsme u uspokojování čtenářů, tak by bylo zajímavé vědět, co byste rádi viděli na mém blogu. Já budu upřímná, že nerada hodně píšu. Sama mám raději blogy, kde se méně píše a vidíte spíše hezké fotografie. Taky dávám dohromady video...takže snad brzy.

Přichystám další giveaway, tak se máte na co těšit. Budu také odměňovat své čtenáře, každého nového stého snad potěším malým dárkem.
Přeji krásný den.

Love Glamazon xoxo

7 comments:

  1. taška je moc fajn :)
    a ďakujem za upozornenie na mojom blogu, čo sa týka gramatiky! :P
    som zvedavá na video !

    ReplyDelete
  2. ta je krasna!!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. opravdu zajimava, ale to je spis takova mechova barva, nez svitivka, ne? kazdopadne ty stribrny cvocky tomu davaji smrnc... tak at se ti pekne nosi! :)

    ReplyDelete
  4. KRASNA! takúto by som aj ja bral! úžasná je, no comment....
    tak to si ma nepotešila, že máš radšej blogy s menším rozsahom textu, keďže ja na tom svojom stále len "trepem o niečom" :D
    a čo sa týka toho tvojho, resp. čo by som tu chcel vidieť, tak si myslím, že pokiaľ budeš pokračovať tak ako doteraz, tak to bude super:) Bavia ma tvoje outfity, pretože nie sú rovnake a každý je niečim iný (čo na mnohých blogoch tak nie je- kopec outfitov, no jeden ako druhý...)
    :)

    ReplyDelete
  5. btw, ešte som zabudol pochváliť redizajn blogu:)

    ReplyDelete
  6. Mňam! :D Chci také zelenou kableku (nebo žlutou!)...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...