May 13, 2011

Green bag? Yes, please....


Zdroj glamazon's blog


Dear Fashionistas,

the whole world of blogging was suffering for last two days. And you know why? The blogger network was pretty much down, hysteria all over the world as people were loosing their posts, comments and thousands of hooked people could not get their drug...blogging.

Anyway, how do you like the idea of getting a green bag? I have been thinking about it for a while and again I BROKE THE RULE ... NOT TO SHOP !!!!!

Well well...That means I am in a big trouble but It was so gorgeous I could not leave it there.

My new bag is Francesco Biasia, beautiful green and large leather piece which you will see soon in some of my posts.

Have a lovely day.


Dear Fashionistas,

Celý blogový svět trpěl za poslední dva dny opravdu hodně. Ptáte se proč? Výpadek sítě blogger nás zasáhl všechny, ztratili jsme naše posty, naše komentáře a hlavně nám nikdo nedal naši drogu, na které jsme pomalu a jistě závislí...blogování.

Ehm, jen tak mimochodem Je libo zelenou tašku? Já teda určitě, už nějaký ten pátek jsem se po ní ohlížela. A stalo se...PORUŠILA JSEM ZÁKAZ NAKUPOVÁNÍ.

Ale byla tak krásná, že jsem ji tam prostě nemohla nechat. V obchodě jsem strávila asi hodinu a vždy ji vrátila zpět a pak až u dveří když jsem odcházela bez ní jsem se otočila na patě a koupila ji.

Můj zelený kožený ůlovek Francesco Biasia se snad brzy objeví v dalších z mých příspěvků.

Přeju krásný den všem.

Love Glamazon xoxo

6 comments:

  1. haha, to je hrozny s tebou... :) ja uz tech zelenych tasek po blozich videla tolik, ze me to uz vubec nelaka, nicmene stejne jsem na ni zvedava! :)

    ReplyDelete
  2. Martii ja vim, ale ted budu i hardcore prodavat..lidi jsou podezreli a vzdy na me a proc ty saty prodavas a neveri mi, ze jediny duvod je, ze je nestacim nosit a maji porad cedulku a uz je mam dlouho..haha

    ReplyDelete
  3. taky mam spoustu veci, ktery jsem si koupila treba pred pul rokem a jeste jsem je nemela... :) jsou to vetsinou veci z vyprodeju, ruzny tricka, halenky apod, ktery taky nestiham unosit.. tak at se dobre prodava! :) ja se rozhodla, ze ted zadnou kabelku dloooouho nekoupim a poridim si casem bezovou chanelku 2.55, po ty touzim uz roky a navic je to i dobra investice.. :)

    ReplyDelete
  4. tak jsem na tu tvou tasku zvedava!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Evi jsem na ní zvědavá, tak nás nenechávej moc dlouho čekat a koukej ji ukázat :-)
    Btw super změna designu!!!

    ReplyDelete
  6. holkyyyy ale to je obyc shopper bag...jako ten tvar...ale i presto se mi desne libila

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...