May 7, 2011

Dress down Friday

Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog

Wearing: blouse Tkmaxx, Pants H&M, Blazer Zara, Vintage belt, BCBGeneration heels

Dear bloggers,

I work in the City of London in office environment and I mentioned that many times that we have very (by that I mean very strict dress code), we do not even get dress down Fridays. But this time All the girls in the office got lucky as we had dinner party on one of the boats on River Thames. We could have put on something easy but still quite dressy and corporate.

So I picked this white blouse, simple black pants, dark blazer, vintage belt and these gorgeous snake skin heels. Just lightened up the blazer with this Dior vintage brooch which has got massive emotional value for me as well.

Btw dinning on River Thames has got its charm and especially if you get the view on London Eye when it gets dark.

Have a great day.

Pracuju v kancelarskem prostredi primo v City of London a uz jsem to zminovala milionkrat, ale mame velmi (a tim myslim velmi prisny dress code), dokonce nemame ani Dress down Fridays, coz je ve spouste firmach bezne. No zkratka tento tyden vsechny damy v praci jasaly, protoze jsme mely dovoleno se trosku rozsoupnout pri vyberu obleceni v ramci vecere s kolegy na lodi na rece Temzi. Stale platilo zachovat trochu dustojnosti a elegance, ale nebyl to jenom nudny kostym.

Tak jsem si vybrala tuhle bilou bluzku, vintage pasek spolu s cernymi kalhoty a jednoduchym sakem a tyhle prekrasne hadi heels. Sacko jsem jenom ozivila Dior vintage brozi, ktera ma pro me neskutecnou osobni hodnotu zaroven.

Mimochodem vecer na Temzi ma sve kouzlo a to zejmena, kdyz mate po setmeni vyhled na rozzarene Londynske Oko.

Preju vsem krasny den.

Love Glamazon xoxo

8 comments:

  1. uz jsem to tam radsi dopsala bcbgeneration boty

    ReplyDelete
  2. ach, ty boty miluji i Tvuj elegantni look

    ReplyDelete
  3. Souhlasím, boty jsou úžasné a pásek taky. Škoda, že si nemůžeš ve výběru oblečení do práce užívat více volnosti, dress code je celkem nuda....

    ReplyDelete
  4. Evičko tak tohle je bomba! Strašně se mi to líbí!

    ReplyDelete
  5. Simonko, ty si zlaticko....musime usporadat v lete nejaky prague blogger meet up..neco super...doletela bych za vama do phy

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...