May 26, 2011

Bank holiday and wedding dresses



Alberta Ferretti


Temperley


Marchesa


Marchesa

Elizabeth Filmore


Dear bloggers,

not much to say. There is another bank holiday weekend coming and I have BIG plans. I will be celebrating my birthday. Hopefully the weather will be nice and I can have fabulous time with friends in the park. Secondly I will be hunting for wedding dress with my friend. So you can catch me around Bond street on Monday. It does not have to be proper wedding dress. Here are my favourite choices so far.

PS: AM I the only person who has friends who are not getting married in traditional wedding dresses?

Love Glamazon xoxo

Nemam ani co rict. Jenom ze mame v Anglii pred sebou dalsi prodlouzeni vikend (diky svatku) a mam VELKE plany. Budu oslavovat narozeniny a snad vyjde pocasi a muzu udelat super piknik v parku. A za druhe budu pomahat kamaradce s vyberem satu na svatbu. Nemusi to byt tradicni svatebni saty. Takze v pondeli budu k zastizeni nekde okolo Bond Street. Tady jsem vybrala zatim nasich par favoritu. Tradicnich i netradicnich :)

Love Glamazon xoxo

PS:Jsem snad jediny clovek na svete jehoz kamaradky se vdavaji v netradicnich svatebnich satech?

A jake saty se libi Vam...klidne davejte tipy...to nam pomuze. Ale muzete si byt jisti, ze uz toho mame hodne prozkoumaneho :) Takze Vera Wang asi dobry tip nebude :)

4 comments:

  1. mne sa páčia tie posledné.

    Ináč, som sa už zľakla, že sa ty vydávaš:D

    ReplyDelete
  2. pokud ma nevesta hezky nohy, sla bych do tech mini, jsou bozsky s tema botama! a jinak hodne zalezi na typu, kazdy z tech satu, cos sem dala, si dovedu predstavit na na nekom jinym..

    ReplyDelete
  3. nevesta ma telo a vsechno jako bohyne...taky ji rikam, ze ty mini :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...