Apr 27, 2011

Stylestalker lust

Dear bloggers,

I cannot shop. Not anymore, first I have no space where to put things and no time to sell the old things, second I need to safe for new flat in London and third I need to do something about this all.

But there are so many gorgeous things around, I need black pair of Louboutins, I need Mulberry Bayswater for work and I need dresses, especially one great for wedding in Florence...I need so many things.

I was browsing on Stylestalker website and found some great stuff. I think I will have to avoid all shops (including the online shops) to stop this :)

Have a great day.

Love Glamazon xoxo

Nesmim nakupovat, proste nesmim kupovat vice a vice, za prve veci nemam kam davat, za druhe setrim na byt v Londyne a za treti s tim vsim musim neco udelat.

Ale kdyz kolem je tolik krasnych veci, potrebuji cerne Louboutins, abych je mohla nosit do prace (ty kremove nejsou idealni), potrebuji Mulberry Bayswater, taky do prace a hlavne potrebuji saty, hodne satu a zejmena nejake krasne na svatbu ve Florencii (nesmi byt ani bile...ty uz ma nevesta samozrejme krasne Vera Wang a nesmi byt ani jemne broskove, protoze ty uz maji druzicky z Frech Connection), bude to zahradni svatba ve velke vile a tak proste nevim jake. Vcera jsem videla posledni dil GG a uplne si zamilovala hot pink dress, ktere mela Serena. Takze premyslim, ze mozna hot pink. No uvidime.

Mimochodem jsem tak trosicku brouzdala internetem a narazila na skvele veci na Stylestalker. Musim se proste vyhnout obchodum a musim se vyhnout i tem online obchodum.

Love Glamazon xoxo

Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog

2 comments:

  1. chápu .-)) rozumím, běž do hot pink je skvělá, energická a bude Ti slušet!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...