Apr 9, 2011

I love RZ

Hey guys,

I have been watching The Rachel Zoe project so many times and could easily watch it again. To be honest, I never liked her before. If you look at the pictures, you see this skinny tiny blond something with no character however after watching all the series I absolutely adore this women.

I like her sense of humour, style and great knowledge of fashion. No matter what people say about her. And I am extemely jealous of her wardrobe. Thousands of pieces of some serious jewellery, beautiful vintage clothes and lot of fur. She is absolutely incredible and to be honest her tiny frame helps to look great in everything she wears.

And I love her statements: Bananas, I die!, that is major ....and mainly I love when she said: There is nothing sexier than a gay man that looks straight :DDDD

And the best thing about her is the perfectionism and the lust to be the number one.

Also to add I am happy for her newborn baby boy. Congratulation Rachel.

Love Glamazon xoxo

Do not forget to be part of my giveaway.

Some pictures of Rachel

V posledni dobe jsem koukala snad na vsechny dily Rachel Zoe project. Nikdy jsem ji nemela rada, z fotek na vas kouka takova blondata drobna...docela neprijemne vypadajici zenska. Avsak po shlednuti vsech dilu jsem si ji zamilovala.

Miluju jeji smysl pro humor, styl a hlavne znalost mody. Je mi jedno, co o ni kdo rika, at je jaka chce, ale v mode se opravdu vyzna. Jeji satnik je neskutency, tisice vintage sperku, krasnych vintage kozichu a satu.

Jeji sbirka Birkinek, kabatku a kabelek Chanel je neskutecna. Uplne zboznuju jak kombinuje vse velke a viditelne, kozesiny, vyrazne kusy sperku, velke bryle a kvalitni nadcasove kousky. Proste pohadka.

A miluju jeji hlasky: I die, Bananas, that is major.....a hlavne: There is nothing sexier than a gay man that looks straight.

Nejlepsi na ni je jeji perfekcionismus a touha byt tou cislo jedna.

Abych nezapomela moc ji gratuluju k prvorozenemu synovi. Jeji muz se konecne dockal :)

Stale se muzete zucastnit moji prvni giveaway.

Love Glamazon xoxo

Pro inspiraci par obrazku Rachel

Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog

3 comments:

  1. Miluju Rachel Zoe!!!!! Taky jsem nedávno zkoukla snad všechny díly Rachel Zoe Project. Nejlepší!!!

    ReplyDelete
  2. Mně je na ní strašně nepříjemný, jak se chová právě k manželovi, strašná pipinka :)) Ale nezpochybňuju její profesionální kvality!

    ReplyDelete
  3. zanedbava ho...ale prijde mi, ze ho miluje....mam ji rada

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...