Mar 13, 2011

What is in my handbag????

Dear Readers,

this post is inspired by many fashion bloggers and I love the idea. It makes you feel like celebrity :)

Tento post je inspirovan bloggery a ten napad se mi strasne libi. Clovek se pak citi jako celebrita. Hmmm, tak ukaz co mas v kabelce, to nas zajima? Abych se priznala v tasce nosim hodne zbytecnosti a poznamky na papirech a uctenky opravdu fotit nebudu. Strasne se mi libil post Nadie, kde ukazuje, ze i do male kabelky se vleze to co potrebujeme. Ja taham tolik kil kazdodenne na ruce a pak ty veci ani nepotrebuju:)

Takze what is in my bag? Handbag Luella by Luella Bartley - je oblibena, protoze je cerna a velka a krasna :)

Destnik Marc Jacobs, kozene rukavice (co kdyby mi byla jeste zima...), Ipod touch (nezbytny pomocnik pri behani ve fitku a cestovani Londynskou hromadnou dopravou), Blackberry (moje zavislost, mohla bych ho mit prilepeny na ruce), Klice od bytu a od vseho mozneho, Oyster Card (pro neLondynani je to litacka na hromadnou), Starbucks card, Penezenka Cerruti, Fitness first karta (jednoduse permanentka do fitka), Stribrne pouzdro na vizitky, Toni & Guy hreben, Marc Jacobs zrcatko, Chloe parfem, Stylingovy pripravek na vlasy John Frieda, 8 Hours cream od Elizabeth Arden (jeden z nej kosmetickych pripravku na svete), Clinique combo pudr a rtenka, YSL korektor, MAC tvarenka, MAC balzam na rty, MAC rtenka, Bioderma krem na plet, Chanel dioptricke bryle a Rayban slunecni bryle, ELLE diar (ktery si nemuzu vynachvalit) a zvykacky. Kapesnicky akorat dosly a casopis a ani knizku netaham, protoze jezdim do prace autobusem a pri cteni v nem mi byva spatne :) Chybi tu taky krem na ruce, ktery casto nosim, ale nechala jsem ho v praci na stole spolu s desinfekcnim olejem na ruce.

Zdroj glamazon's blog


A co mate v kabelce vy? Neco navic...nebo snad nosite mene? nebo SNAD NENOSITE KABELKU? :DDDDDDDD

Love Glamazon

Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog

3 comments:

  1. ach, krasna taska a tolik veciiiii oooh :D

    ReplyDelete
  2. stejnej destnik, stejny zrcatko, stejnej korektor, stejna tvarenka, temer stejnej parfem (mam ten prvni chloe s ruzovou stuzkou), stejny pouzdro na sunglassy, ale stejne toho nosis asi tak 3x vic, nez ja... :)))

    ReplyDelete
  3. Marti ani se nedivim, ze mas stejne vec...jsou to veci totiz dobre a obe mame radi dobre veci..hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...