Nov 5, 2010

Just another day.....

Casova tisen a ja stojim nekde mezi cvicenim a praci (tim mam na mysli ranni cesta z fitka do prace), mam asi deset minut a prejizdim rukou po dokonalych materialech satu Dolce a Gabbana a nejkycovitejsich a zaroven nejstylovejsich topech Manoush. Trikrat odkladam a zase beru k pokladne tuzkovou sukni Dolce a Gabanna a ma vule, ze jsem si slibila, ze nebudu nakupovat vitezi. To jsem ale jeste neuzrela fantasticke a mekke Diesel kitten heels v pudrove barve a kovovou spici, ktera by eventuelne mohla slouzit jako zbran k sebeobrane....a co teprve ty prekrasne Carvela boty s rasenim a dvanacticentimetrovym podpatkem na kterych ujdu tri kroky, ale vypadaji tak krasne? Ty Carvela boty jsou tak krasne, porad na ne myslim. Kam je ale budu nosit? Nestaci mi tech nekolik desitek paru, co mam doma? Ne!!! Ktera zena ma nekdy dostatek botu? A tasek? A satu? Ja teda urcite ne.

A mimochodem jsem se rozhodla, ze si nebudu kupovat nic od Lanvina v H&M? Duvody? Po nekolikate kolaboraci H&M nemam silu stat radu tri hodiny pred otevrenim a rvat se s dalsima slecnama o neco, co bude mit na sobe pak milion lidi, kdyz si to nekam oblecu. Londyn je totiz trosku jiny nez CR. V Londyne se po kolaboracich zaprasi a po trech hodinach uz tam neni nic a jeste ten den potkate na veceri v restauraci slecny v tech samych satech. Normalne mi to nevadi, ale zkratka u tech kolaboraci tak trochu ano. Damy si kvuli mode privstanou a rada vede pres tri ulice, jsou nemilosrdne a toto davove silenstvi vetsinou provazi zastup fotografu (a kdo chce byt nafocen s bojovnym vyrazem). Za druhe jedny saty z kolaborace Matthew Williamsona jsem jeste ani nemela na sobe. Za treti jednu kosili Cavalliho jsem mela tak dvakrat? Za ctvrte musim nejdrive pulku veci prodat, protoze ve svych trech skrinich uz nemam misto. Ale kolekce je to moc pekna.

A taky hledam inspiraci, po dlouhe dobe jsem vlezla na lookbook a zadnou inspiraci nevidim. Chci proste videt neco krasneho a uzasneho. Vybiram par fotek, ktere se mi libi, ale nejsem si jista, ze je to to co jsem chtela najit. Nejak mi chybi elegance, zenskost a sex appeal.

Preji krasny den.

S laskou Glamazon xoxo

Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Ten minutes of my precious time (somewhere in between gym and work) and I am touching the perfect material of Dolce dress and tacky but at the same tim very stylish Manoush tops. I took that Dolce pencil skirt three time to cash desk and then put it back and my decision not to buy anything won in the end. Just until I saw those amazing and soft kitten heels with metal point at the front that could serve easily as a weapon when attacked. And how about those Carvela shoes with fringing and twelve cm heels that I can walk only three steps in them? But they are so beautiful. Don't I have enough pairs of shoes at home? No? Is there a woman in this world who would have enough shoes? And handbags? And Dresses? Not me definitely.

And also I decided that I will not buy anything from Lanvin for H&M collection from many reasons. I do not want to fight with masses of fashionistas. I still have not worn Matthew Williamson dress and I have no room in my three wardrobes for more clothes. But honestly, its a lovely collection, don't get me wrong :)

And finally, I am looking for an inspiration but I cannot find anything what would blow me away. Here are few pictures but not sure if its what I was looking for.

Have a great day. Love Glamazon xoxo

1 comment:

  1. no ale tie dve dami s tymi "vecami" na hlave sa mi velmi pacia !! peknu sobotu zelam
    xx

    lesimple.sk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...