Oct 2, 2010

Where to hide?

Dear Fashionistas,

Zacina se mi stavat pravidlem, ze kdyz kolem me projde nekdo uzasne stylovy az z toho malem padam na spinave Londynske chodniky, tak u sebe nemam fotak a nebo je nekde na dne kabelky. Dneska? Vyjdu z domu a az na zastavku Bond street jsem zapomela zavrit pusu udivem nad tema uzasnyma lidma. Pri cekani na kamaradku jsem stala u Selfridges s nazhavenym fotakem a ulovila dve slecny na street style:) 2!!!!!!!!!!!!! za pul hodiny a obe asiatky, ale uzasne. Pri tom cekani me taky otravoval chlapek, co nabizi strihani v nejakym "super" salonu a takovych chlapku beha pred Selfridges a Topshopem opravdu hodne. Neda se pred nima schovat, hlavne kdyz mate skoro dva metry a je vas tak vsude videt:)
A schovat se taky neda na hodine, kde se ucite tancit hip hop. Dneska to opravdu byla narocna choreografie a neschovate se ani v zadnich radach. A abych nezapomela nacpane bricho z restaurace neschova ani maxi triko, ktere jsem si dnes dala misto satu. Co se tyce dnesnich fotografii doufam, ze neuztrite oko na puncose, ktere se mi spustilo.........snad alespon jedna vec se mi podarila schovat:)

K dnesnim fotografiim pridavam take uzasne topshopove balerynky z vylohy v Selfridgech, kde nedavno otevreli nejvetsi shoes department na svete:)

Hope you are having lovely Saturday.

Love Glamazon xoxo

Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog

6 comments:

  1. Ahoj, hele mohla bych se jen zeptat, co vlastně v Londýně děláš?:)

    ReplyDelete
  2. Jako myslis praci?? Delam v personalistice, ale uz jsem to rikala mockrat...:)

    ReplyDelete
  3. Ta první fotka je výborná! Moc ti to sluší! :)

    ReplyDelete
  4. Damy, klanim se pred krasnymi komplimenty..diky:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...