Sep 5, 2010

Victoria Secret...the best underwear ever



Taky mate radi Victoria Secret? Uprimne receno drive jsem timto pradlem nebyla tak posedla, mrkla jsem se na prehlidky, obdivovala uzasnou show, ale po te co jsem navstivila v New Yorku jejich stores, tak jsem si je uplne zamilovala. Maji skvelou kvalitu, napaditost a najdete u nich vse od jednoduchych modelu az po preslazene navrhy. Na chut si prijde kazdy.

No tohle mi pribylo do me sbirky..dvoje krasnoucke kalhotky...ty s napisem na zadecku mam dvoje. Ted jeste vytrenovat ten zadecek, aby to dobre vypadalo..hold nejsem Rosie Huntington-Whiteley:)

Love Glamazon xxx

6 comments:

  1. Já taky V.S. miluju! Jejich kalhotky si nemůžu vynachválit! ;)

    ReplyDelete
  2. Skoda ze neviem o tom, ze by mali shop aj u nas. Tiez ich veci obdivujem

    ReplyDelete
  3. B. Napoleonova...VS neni v Cr a v Londyne ho otviraji az 2012, muzes si ho objednat na jejich strankach z US. Me to ale vozi kamaradky, ktere tam casto litaji...:)

    ReplyDelete
  4. ahoj, už skôr si ma niečo pýtala, len som nejako zabudla odpísať... :D meriam túším nejak vyše 171cm, ale ja si nemyslím že mám veľmi modelkovské črty, nikdy som o tak nebrala , keďže modelky majú vačšinou také úzke črty tváre, a ja ich mám naopak široké :D ale ďkaujem za koemntár :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...