Aug 10, 2010

Recent Blue Days

Well, I do not know why...but I have noticed I have been unconsciously picking up blue colour and dark colours like black or navy blue. Does that mean anything? Who knows:)
Also, I have about five lace bodies or tops, absolutely love them. I adore when someone can layer other things on the top and leave just a bit of lace to be seen. Especialy, if someone has got great body and can wear it without bra and jacket on the top and leave a lot to imagination.
I picked this lace body to wear with loose sleevless cardigan and beaded scarf. It was so comfortable and still looked a bit sexy. I guess I do not have to streess the comfortable side of those peg trousers. Just great outfit for a stroll and exploring markets in Camden town.

Nevim proc, ale vsimla jsem si, ze si podvedome vybiram kombinace tmavych barev a zejmena namornickou modr. Hmmm...muze to neco znamenat? Kdo vi?
Taky musim priznat, ze mam tak pet krajkovych body a uplne je miluji. Strasne se mi libi, kdyz je nekdo nosi s dalsimi vrstvami obleceni a nechaji jenom cast krajky vykukovat ven. Obzvlast se mi libi, kdyz nekdo se skvelou postavou si da body na hole telo treba jenom se sakem a necha zbytek lidske predstavivosti.
Ja jsem si osobne vybrala tohle krajkove body a doplnila ho volnou vestou a koralkovou salou. Bylo to tak pohodlne a zaroven sexy. Myslim, ze nemusim mluvit o tom, jak pohodlne jsou tyhle kalhoty. Proste skvely outfit jako stvoreny k prochazce a bloumani po trznicich v Camden town.

No myslim, ze tohle je dalsi kratky prispevek a snad se mate vsichni skvele.

No a doufam, ze se vam libi me nove ulovky...modry a zluty prsten:)

Love Glamazon xoxo
Zdroj glamazon's blog



Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Wearing: Pants Oasis, Lace Body Asos, Sleevless Cardie New Yorker, Scarf ???, Bag Asos, Shoes New Look, Shades Ray Ban, Earings H&M, Rope belt American Apparel

13 comments:

  1. I was just looking at your pictures from Camden and thinking you should have a blog! This great! You are the total glamazaon!!! xoxoxo

    ReplyDelete
  2. wow.that gorgeous.love the lace bodysuit.and nice pant.
    the rings also gorgeous. :)

    loves.

    ReplyDelete
  3. Námornícka modrá je jediná modrá ktorá sa mi asi páči.Je to skvelá farba.Na týchto fotkách vyzerás skvelo.Obzvlasť vršok sa mi páči strasne moc a mala si pekny uces:)

    ReplyDelete
  4. To se Ti fakt moc povedlo, je to tak prijemne hippie

    ReplyDelete
  5. to body je perfektní,už dlouho uvažuji o koupi nějakého:)skvěle jsi ho sladila a máš užasné botky:)

    ReplyDelete
  6. Můžu se zeptat..ty bydlíš v Londýně?

    ReplyDelete
  7. skvělý outfit a odbážný..taky miluju body, ať už krajkové nebo jakékoliv jiné. a ten modrý prsten je nádherný!

    ReplyDelete
  8. I love the feminine transparent lace shirt.

    ReplyDelete
  9. fešný naušnice :) !
    líbí se mi fotka s koněm :):-D

    ReplyDelete
  10. Dekuji vsem
    thank you to everyone...lace is just hot
    Veru ano bydlim v Londyne

    ReplyDelete
  11. Pekná vestička :) Ja som videl tiež ale pánsku..Nepáčila sa mi ale natebe je velmi pekná možno si ju pôjdem kúpit :D

    ReplyDelete
  12. velmi ti to pristane.. :) jeden z tvojich naj outfitov... tiez sa mi velmi paci, ked body vykuka... a btw tesime sa na fotky zo svadby(teda aspon ja) ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...