Jul 24, 2010

Dresses, Dresses oh lovely Dresses






I have already bought three dresses for my friends wedding and she decided she does not want to wear typical wedding dress but some cream or beige highstreet. So for last couple of weeks, I have been running around London, trying on some dresses and sending pictures to her.

I went to french connection today and bought two amazing dresses for myself. The cream ones are only for her to see what they look like on. Luckily, we have similar bodies, size ten, almost 6 feet, she just has got bigger boobs:) The gorgeous sequin dress with colour patches is mine already. I absolutely love it.

I personally think the cream dresses are amazing what would you say?

Love Glamazon xoxo











11 comments:

  1. Myslim, ze krasne jsou vsechny, ale nejhezci mi pripadaji ty uplne posledni, ty jsou opravdu dokonale♥ Akorat se mi zda, ze jsou vsechny nejake kratke. Kazdopadne ti slusi kazde, mas moc hezkou postavu :)

    ReplyDelete
  2. mne sa páčia všetky.prvé sú také veselé a nezvyčajné,druhé keď chceš byť nenápadná a tretie keď ccheš byť za kráľovnú-ja by som brala tretie:)

    ReplyDelete
  3. krásné šaty <33..mít já takovou postavu, jako ty :-)

    ReplyDelete
  4. folyyyyyy, tys to spatne pochopila...nakupuji satu kamaradce neveste, co se chce vdavat v normalnich satech,takze jen ty barevne jsou pro me
    , ty jsem si koupila a ty zbyvajici pro kamaradku..neni si jista..porad vaha..chce proste mit sexy normalni svatebni saty z obchodu z highstreet a v kremove barve..

    ReplyDelete
  5. Ev,
    french connection obchod Ti zavidim-dalsi znacka se kterou jsem spokojena ;-).
    Vsechny saty jsou uzasne, u tech druhych by mne ani nenapadlo ze budou na tele vypadat tak hezky (kdyz je vidim na raminku)
    ALe Ty prvni co mas na sobe-budou chcit podle mne cerny úzký pásek nebo šátek na stáhnutí, přijdeš mi v nich zbytečně moc rovná...

    ReplyDelete
  6. French connection je super...ty prvni jsou ackove a kdyz na dem pasek vyleze mi cela rit :DDDDDDDDDDDDDDDDD

    ReplyDelete
  7. prve saty su super ;)

    http://fashionsmajlik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. na svatbu bych urcite volila spis ty posledni..prijdou mi takove slavnostnejsi a proste si v nich dokazu predstavit nevestu. a jinak- ty prvni saty jsou uuuzasne, udelalas dobre, ze sis je koupila :))

    ReplyDelete
  9. Do tých druhých som sa zaľúbila :)))!

    ReplyDelete
  10. vidite to...tisic lidi..tisic nazoru..kazdemu se libi nejake jine:) ale tak to ma byt

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...