Jun 24, 2013

Good Old Jimmy

 
Hi Guys,
 
Ok, I had a bit of drama as my old domain www.evaglamazon.com stopped working and nobody including the domain provider was not able to help me. So here we go again good old blogspot. However, I will be now working on new design so stayed alert.
 
Anyway as you can see my Choos had a premier last weekend and I loooove them.
So sparkly...I could wear them all day long.
 
Dnesek mi prinesl velmi dramaticke zazitky diky tomu, ze jsem nejakym zahadnym zpusobem prisla o starou domenu www.evaglamazon.com a nikdo vcetne poskytovatele teto domeny mi nevysvetlil, co se stalo a ani to nedokazali napravit. Nekdo se na me domene usidlil, takze se prozatim vratim do blogspotu. Kazdopadne budu menit design a budu si muset asi poridit i novou domenu, ale snad si me ctenari najdou i tak.
 
Mimochodem moje nove Jimmy Choo boticky mely premieru a jsem nadsena. Nosila bych je od rana do vecera..krasne se trpyti a tech komplimentu, co jsem dostala. To cloveku hned zvedne naladu.
 
Love Glamazon xoxo
 
 
Wearing: Zara Jeans, Atmosphere Shirt and Necklace, Jimmy Choo Shoes, Louis Vuitton Bag
 


3 comments:

  1. Botičky jsou nádherné!
    Náhrdelník s džínovou košilí vypadá skvěle!
    Škoda té domény, to je tedy něco...

    ReplyDelete
  2. Ahoj, ráda bych Tě pozvala na svůj blog, kde začínám minirubriku o cestování. Jelikož budou prázdniny (snad i s počasím, tak třeba u mě najdeš tip, kam se vydat a snad i nějakou radu, kde jinde nenajdeš a doufám, že se Ti u mě bude líbit :-).

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...