Apr 21, 2013

Oh those shades

From Left: Rayban, Celine, Nike, Valentino, Gianfranco Ferre
 
Hey Guys,
 
Well, now when the sun is out a bit more it is time to take out our sunglasses. I have around 15 perhaps even more pairs of sunglasses and sometimes I think there is no way I can wear them all. I have had my eye on large Celine Audrey (although the small once are cute as well) however I hardly manage to wear the pairs I already have.
Anyway here is just some of them but I will definitely be rocking these this summer.
 
And how about you? How many sunglasses do you have? Do you have an eye on any model at the moment?
 
Jen co vyleze slunicko, clovek zacne potrebovat slunecni bryle vice a vice. Ja mam zhruba patnactery, mozna i vice a nekdy mam pocit, ze je nemuzu vynosit vsechny. Tohle je mensi ukazka z me sbirky. Premyslim, ze si poridim Celine Audrey, tu vetsi verzi, i kdyz male Audrey jsou take hezke. Nejsem si ale jista, ze je vynosim, kdyz uz jich mam ted tolik (to vite v Anglii tolik slunicko nesviti).
Tyhle kazdopadne budu tohle leto nosit urcite.
 
A co vy a bryle? Kolik jich mate? A mate na nejake zalusk?
 
Love Glamazon xoxo
 


4 comments:

  1. Brýlí není nikdy dost, jdi do nich, kdyby nebyly tak drahý, tak bych po nich toužila taky :-D A hlavně - budou Ti moc slušet!

    ReplyDelete
  2. Fakt pekna sbirka, ty Nike maji nadherny modry skla, primominaji mi ty modrozeleny pilotky Raybany z novy kolekce, ktery bych brala vsema deseti :) ale klidne se s tebou vsadim, ze jestli si koupis ty Audrey large, budes je nosit nejvic ze vsech ;) a presne jak pise Simca, budou ti sluset na sto procent, mam pocit, ze slusi vsem.

    ReplyDelete
  3. ani nevim, kolik jich mam...tak 15? přemýšlím o korsech, ale když já občas brejle ztrácím nebo ničím, takže se mi to možná moc nevyplatí...každopádně až někde potkám baroque a padnou mi, jdu do nich, tam mě cena nezajímá=)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...