Feb 26, 2013

The Skirt that is Shorts


Hey Sweethearts,

Ok when I saw this beautiful white thing I said to myself I have to get it. Bang on trend, the cut gives it a bit of twist and it is not expensive. Of course this number by Zara was sold out so I added myself on the waiting list. And when I got the email this beauty is back on stock I was fast as never and quickly ordered it. It was delivered today to Covent Garden store and when I tried it on at home I realized it is actually shorts. Skirt at the front and shorts at the back and it looks fabulous. Now to get the hot smooth legs to wear this that is another story....

Kdyz jsem poprve v lookbooku Zary uvidela tuhle sukni, hned jsem vedela, ze ji musim mit. Je trendy, je bila a ten strih je proste genialni a navic neni vubec draha. Samozrejme, jako vetsina veci v lookbooku byla zcela vyprodana, tak jsem se pokorne zapsala na cekaci listinu. O to vetsi radost byla a taky nastal zavod s casem, kdyz mi doslo oznameni, ze sukne se da objednat. Dneska mi byla dorucena do pobocky na Covent Garden a doma jsem zjistila, ze jsou to vlastne sortky. Woohooo. Sukne v predu a sortky vzadu. Ted uz staci si do nich jenom vymakat postavu...ale to uz je zase jiny pribeh.

Love Glamazon xoxo

1 comment:

  1. ja tyto trendy taky miluju! ale bohuzel, vetsinou, kdyz se do neceho takoveho navliknu, pripadam si, jak kdyz mam sto kilo. moje postava s tim holt nejak nechce spolupracovat.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...