Aug 20, 2012

New In....Bullboxer boots


Hi to all my dearest readers,

I guess you may all be looking around the new collections and thinking what to get for upcoming colder season. Well I must say I want lot of things which I don't NEED so I really try to control these wishes however there are things like these boots that are comfortable, suitable to more colder weather and have got interesting design. Leather ankle boots can never be a waste of money :)

It would be nice to see what you bought from the new collections :)

Myslim, ze stejne jako ja se vetsina z vas uz poohlizi po novych kolekcich a premysli, co si na podzim a zimu poridi. Slunicko sice jeste hreje, ale ja uz premyslim, co budu potrebovat do chladnejsich dni. Musim se priznat, ze stejne jako vzdy moje srdce plesa po vecech, ktere vubec nepotrebuju a je na me treba hodne discipliny, ale jsou i veci, ktere se v satniku neztrati. Jako treba tyhle kozene kotnikove botky. Jsou sesity z kousku kuze a vzadu maji zajimavy efekt snerovani, coz z nich dela mene tradicni model. Zaujaly me na prvni pohled a tesim se az je na podzim provetram.

Zajima me, co jste si poridily vy?

Preji vam krasny den.

Love Glamazon xoxo

3 comments:

  1. Vypadají dobře. :)
    Já si zatím na podzim nepořídila nic. :D A už bych ale pomalu měla. ;)

    ReplyDelete
  2. :) Já už si taky pořídila kotníčkové boty na podzim a poohlížím se po svetrech přijdu si někdy divně když jsou tu takové tropy. :D Jinak ty boty vypadají dost zajímavě! :)

    ReplyDelete
  3. Parada :) Ja uz mam saty a bundicku z Manga a clenkove cizmy z Asosu. Nenechavam nic na nahodu :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...